Planes, Trains & Automobiles

(1987)

Avioane, trenuri și automobile

Poster Planes, Trains & Automobiles Postere Planes, Trains & Automobiles

Sinopsis Planes, Trains & Automobiles

Mai mult
Povestea noastra are doua pesonaje principale: Neal, in interpretarea lui Steve Martin, un barbat care lucreaza intr-o agentie de publicitate, imbracat impecabil, proaspat barbierit, emanand incredere de sine si prosperitate. Celalalt este Del, in interpretarea lui John Candy, un salesman care vinde inele de perdele, "cele mai bune din lume", cum le numeste el. Foarte inalt si solid, imbracat impotriva oricaror reguli, el poarta cu mandrie o mustacioara smechera.

Ce au in comun acesti barbati? Sunt in Manhattan cu doua zile…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Paramount Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Paramount Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 24 Septembrie 2011 16:51
Oare filmu asta contine secventa in care supraponderalul John Candy rupe spatarul la scaunul fata dintro masina inkiriata , dupa care ii spune lui Steve Martin ca nu este el de vina ci tehnica ? Este un principiu de viata in SUA sa dai vina pe obiecte nu pe oameni . Secventa ar trebui vazuta de toti cei care inca mai dau vina pe oameni , ca sa gaseasca alti vinovati .
6 8
Vegetarian pe 24 septembrie 2011 17:13
Dintro carte ramai cu replici . Dintrun film ramai cu imagini .
Theodor2011 pe 18 Decembrie 2012 16:05
Steve Martin si John Candy au facut echipa buna in aceasta comedie reusita, cu: Necazuri, Gafe, Umor, Ziua Recunostintei dar si cu prietenie adevarata. Pacat de acest mare actor (John Candy) si la propriu si la figurat ca s-a stins la doar 44 ani, cand mai avea multe de spus in ale cinematografiei. A fost un actor de comedie cum nu mai vezi in ziua de azi
4 1
alex_il_fenomeno pe 22 Octombrie 2011 22:30
o comedie exemplara , cu multe tente emotionante , insa si situatii de-a dreptul hilare . mi-a placut foarte mult pentru momentele familiare pe care le-a tratat , si cele de prietenie adevarata . de asemenea , de apreciat pentru faptul ca este una cum azi nu se mai fac , reusind sa fie atat decenta , cat si amuzanta ( ceea ce de asemenea se vede foarte rar azi ) . cuplul de actori Steve Martin - John Candy este nemaipomenit , reusind sa ma faca sa rad in hohote in multe momente ! de vazut si revazut !
4 1
Ammelie pe 13 Decembrie 2010 14:19
Planes, Trains & Automobiles (1987)
M-a amuzat acest film din anii '80, cum n-a reusit sa o faca nicio comedie recenta (exceptand The Hangover). Da, e putin cam 'prafuit', cam exagerat si usor previzibil, dar reuseste sa fie si amuzant si emotionat. Mi-a placut. 7/10.
3 7
Rose pe 31 Iulie 2013 11:55
O comedie super, cu doi mari actori, cu replici savuroase, dialog alert şi situaţii hilare.
Există însă şi o parte emoţionantă-faptul că personajul interpretat de John Candy, Dell, poartă în suflet o tristeţe-nu are casă, soţia i-a murit acum 8 ani, prin urmare, tot ce face pare că o face pentru a-ş ascunde amărăciunea din suflet.
Merită văzut şi revăzut!

2 1
Manusa pe 09 Ianuarie 2012 21:34
Super comedia, m-am distrat de minune la el. Prin cate a trecut Neal pana sa ajunga acasa :)), si a mai dat si peste Del...
2 3
Dragos.87 pe 01 Martie 2017 12:28
Este o comedie care m-a surprins placut.Este o comedie destul de draguta,mai degraba o aventura interesanta care te tine conectat pe tot parcursul filmului.Doi actori mari si cu mare priza la public fac filmul sa devina super.Il recomand cu mare incredere!
1 0
gavanst pe 05 Februarie 2017 19:44
Filmul este o comedie foarte buna, are multe faze amuzante.
1 0
AndreeaLu pe 09 Noiembrie 2020 16:36
Un film simpatic, jucat extrem de bine, actorii se potrivesc de minune. Nu este o comedie la care sa te prapadesti de ras, insa mereu esti cu un zambet in coltul gurii. Un film la care nu se pierde firul narativ si o lectie de viata la sfarsit. Frumos!
0 0
Tetranychus pe 24 Ianuarie 2020 18:28
Simpatic! Un film decent, fără efecte speciale sau alte intervenții computerizate. I-am dat nota 7.
0 0
aleteo77 pe 22 Ianuarie 2020 22:38
I-am dat 2 stele. Noroc ca m-am uitat singur si n-am pus și pe altcineva sa isi piarda timpul la alegerea mea. Oricum, mai mult de 50 de minute nu am rezistat.
Tras de par, in multe momente penibil, regie jenanta, Martin comic cel mult ca si clovn pt copiii pana in 5 ani, ca de obicei. Sau pt americanii pana in 30 de ani, tot aia.
A reusit sa imi smulga un zambet fortat in primele minute. Apoi tristete mare.

0 0
ioanaa_ioana pe 07 August 2018 16:33
Candy, tanar, frumusel, inca nu suficient de gras, amuzant. A murit la 43 de ani, pacat, extraordinar de talentat. Martin , cliseele obisnuite, aproape ca nu-mi mai place (a jucat in foarte multe filme de duzina). Filmul nu mi-a placut foarte tare. Actiune lanceda fara puls. ,fara esenta. Nu il recomand decat daca n-ati gasit ceva mai interesant pe alte canale. Nota 5.
0 0

Spune-ţi părerea despre Planes, Trains & Automobiles

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Planes, Trains & Automobiles
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells