Passione d'amore

(1981)

Patima iubirii

Poster Passione d'amore Postere Passione d'amore

Sinopsis Passione d'amore

Mai mult
Italia, anul 1862. Giorgio este un tanar capitan care atrage femeile prin frumusete si farmec. Ajuns cu detasamentul intr-un oras din Piemont el o intalneste pe Clara, o femeie casatorita, mama a unui copil. Intre cei doi se naste o iubire puternica. La scurt timp, Giorgio este obligat sa plece intr-o alta unitate militara. Aici o cunoaste pe Fosca, nepoata comandantului, o femeie fragila, bolnava, urata, dar deosebit de sensibila si cultivata. Fosca se indragosteste de Giorgio. Ea stie ca nu-i poate cere s-o iubeasca, dar pasiunea… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2
O nominalizare Cannes
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Passion of Love

Țara

Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Iulidesprefilme pe 21 Februarie 2021 13:18
Soarta lui Giorgio este bulversată din momentul în care o cunoaște pe Fosca...Manipulat de doctorul ei, nu dorește să o aibă pe conștiință toată viața pe femeia indezirabilă și înțelege ce îi transmite amanta sa: iubirea lui pentru ea o face fericită, dar atașamentul lui pentru Fosca i-ar putea salva acesteia viața...Giorgio a luat o decizie...și-l regăsim, după dispariția lui Fosca, într-o cafenea pariziană, unde tocmai ce-i povestise drama sa nefericitului pictor Toulouse-Lautrec. Acesta are o reacție care dă de gândit...râde hâtru; știe el ce știe...
0 0
balta67verde pe 18 Aprilie 2019 08:25
Un film foarte bun. Merita vazut. Pasiunea si dragostea unei femei urate pentru un Ofiter de Armata. L-as considera mai mult Teatru TV decat film.
0 0
lili22 pe 17 Aprilie 2019 23:13
Imi plac filmele lui Ettore Scola dar acesta are o poveste prea neobisnuita.Apare si o tigara in mana lui Trintignant identica cu Marlboro lung.
0 1
MrJuVe pe 02 Martie 2013 09:53
Maestrul Ettore Scola a facut cu siguranta si filme mai bune. Pe alocuri prea teatral, pe alocuri prea construit sa uimeasca, Passione d'amore este mai degraba un film pentru amatorii genului si pentru cei care vor sa redescopere atmosfera si peisajele din timpul lui Garibaldi.
0 1

Spune-ţi părerea despre Passione d'amore

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells