Passion in the Desert

(1997)

Omul leopard

Poster Passion in the Desert Postere Passion in the Desert

Sinopsis Passion in the Desert

Mai mult
Bazat pe o controversata nuvela apartinand lui Balzac, filmul este povestea pasionantei vieti a unui tanar ofiter din armata franceza, ratacit in desertul Sahara, unde fusese trimis intr-o misiune. Aflat la un moment dat intr-o primejdie de moarte, ofiterul Augustin Robert este salvat de un leopard, iar intre tanarul barbat si animalul salbatic se stabileste o relatie foarte apropiata. Omul si bestia sunt nedespartiti, iar legatura dintre ei devine atat de profunda, incat toti incep sa se indoiasca de sanatatea mintala a ofiterului… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Michel Piccoli Michel Piccoli Jean-Michel Venture de Paradis Ben Daniels Ben Daniels Augustin Robert Paul Meston Paul Meston Grognard
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 11 August 2012 15:26
Un film despre armata , mercenari , razboi , efectele razboiului asupra oamenilor = cine pleaca la razboi in Africa , in pustiu , poate ajunge sa isi ucida un partener care vroia sa impuste un leopard ..
Animalele nu vorbesc . Cea mai tihnita casnicie barbatul surd , nevasta oarba . De zeci de miii de ani cainii si felinele stiu genetic ca acolo unde sunt oameni este si de mancare : soareci , porci , vitei etc ..

2 0
CANTALUP pe 11 august 2012 19:44
. . . . Parerea mea este ca aceasta parere contine pareri personale , care pot avea sau nu legatura cu realitatea . Orice asemanare cu personaje reale este pur întâmplatoare . Persoanele fara simtul umorului sunt rugate sa nu mai comenteze aceasta parere .
dido pe 20 iulie 2013 14:52
Buna aia cu barbatul surd,femeia oarba!
Iulidesprefilme pe 26 Decembrie 2012 12:21
Mai rar asemenea subiect şi tratarea lui nu lasă pe cinefili indiferenţi...
0 1

Spune-ţi părerea despre Passion in the Desert

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Passion in the Desert
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells