Păreri Parking

(2019)

Parking

Ordonează după
user-5d051bc52ad1d pe 15 Iunie 2019 19:27
O porcărie sinistră la care am fost forțat sa stau. Un film dw duzina, fara esență, fara acțiune, fara pic se sentiment. Un eșuat care muncește in Spania într-un parc auto, își plânge de mila și nevasta patronului parcului auto o cheamă Mercedes. Mai sinistru de atât nu se putea. Evitați filmul. Regizorul e mai eșuat ca filmul. Pana si eu pot face un film cu o viziune mai frumoasa decât filmele domnului regizor.
3 3
Tosevo pe 12 Iunie 2019 23:51
BS
Este o mizerie de film...Nu merita nici macar sa il descarci de pe net cand apare.O mare pierdere de timp! Este un cliseu total. Nimic nou fata de alte filme romantice. Nota 0/10 cu indulgenta ...
3 3
mirodoni pe 15 Iunie 2019 22:43
PARKING - regia Tudor Giurgiu
https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=158831

De multe ori mi-am pus problema de ce cronicarii de film nu scriu scenarii. Am avea numai filme perfecte! Pentru că, nu-i așa? cronicarul știe tot!

Dacă citești una din cronicile filmului PARKING, scris, regizat și distribuit de Tudor Giurgiu, la cele favorabile mă refer, nu poți să nu dai năvală la film. Nu poți, n-ai cum! Ba-ți bați și copiii, dacă ar avea pretenția să mergi cu ei în parc, sau chiar și nevasta, dacă te-ar trimite să bați covoarele tocmai atunci. Și cum să nu te duci, când este vorba despre o „odă a visătorilor”, o „celebrare a dragostei”?! Ba încă se ajunge în profunzimi, „explorarea emigrației” și „ceea ce ne face să o luăm din loc fără a privi în urmă”.

Că nu e om să nu fi scris… citeşte

1 1
777L pe 08 Iunie 2019 23:58
Frumos film, dar cam adolescentina povestea de dragoste, adica de ce ar renunta ea, la trupa, la tot confortul pentru o aventura si o viata intr-un loc unde n-ai conditii? (asta iese in cele din urma la iveala). Dar e o poveste frumoasa, o dragoste improbabila, care razbate dincolo de greutati si in cele din urma triumfa.
Desi actiunea se petrece in Spania, n-au lipsit sarmalele :)

1 2
chiba_florin pe 14 Iulie 2019 21:15
Hmmm ...
Mare parte din românii noştri care calcă pământ străin pentru un trai mai bun, întrun fel sau altul se bat de astfel de situaţii, destul de neplăcute aş tinde să zic, dar necesare. Ei bine, în ceea ce priveşte filmul, idee interesantă, mediu "confortabil" şi un final surprinzător dar aşteptat.
0 0
lucacrisu pe 15 Iunie 2019 20:39
Nu stiu despre film,cum este realizat..Nu sunt specialist,insa pot sa vorbesc depre mesajul acestui film,pe care cred ca l-am inteles si cu care sunt de acord si este foarte puternic.Nu ne place de Adrian pentru ca semanam foarte multi cu el,ne aminteste de noi,de angoasele noastre,de putrefactia' pe care refuzam sa o vedem in oglinda,dar tot acest baiat cu povestea lui ne arata ca INCA dragostea transcende;bariere de rasa,de clasa sociala si salveaza vieti,salveaza destine,vindeca frustrari.Frustrari ce pot da nastere in mainile unui artist disperat,unei opere sinistre,toxice ce poate aprinde scanteia mortii intr-o minte bolnava si suferinda,de aceea la final vindecat isi da foc cartii pe care 'prietenii' s-au grabit si l-au ajutat sa o publice,pentru ca viata trebuie sa aiba intaietate,lumina,speranta,lupta,dragostea toate depind de o secunda sa ne resuscitam din propriul calvar si sa… citeşte
0 0
user-5d067f9609dd1 pe 16 Iunie 2019 20:44
Cel mai prost film. Nu ar trebui difuzat in cinematografe, este cel mai plictisitor film. O mare prostie.
0 2

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells