Paperhouse

(1988)

Infernul de hartie

Poster Paperhouse Postere Paperhouse

Sinopsis Paperhouse

Anna, o fetita de 11 ani, incearca sa faca fata absentei tatalui ei, refugiindu-se in propria lume. Cum desenul este marea ei pasiune, Anna isi petrece toata ziua punand pe hartie imaginile care o obsedeaza. Intr-un mod inexplicabil, fetita descopera ca aceste desene au proprietatea de a deveni in scurt timp foarte reale. Anna este la inceput amuzata de aceasta situatie, insa treptat imaginile devin din ce in ce mai infricosatoare, pana cand o captureaza pe fata intr-o lume de cosmar, din care scaparea nu pare posibila.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Gemma Jones Gemma Jones Dr. Sarah Nicols Ben Cross Ben Cross Dad Madden Glenne Headly Glenne Headly Kate Madden
Jane Bertish Jane Bertish Miss Vanstone Charlotte Burke Charlotte Burke Anna Madden Steven O'Donnell Steven O'Donnell Dustman
Barbara Keogh Barbara Keogh Hotel receptionist Samantha Cahill Samantha Cahill Sharon
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Taguri

Pe forum despre Paperhouse

Thread / Thread Starter Last Post Replies Views
Horror European
Disciple
6 sep 2015, 23:33
de cosmin742000
37 29360

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 22 Mai 2014 22:17
Este un film care are destule elemente din universul copilăriei (”childish”, cum ar spune britanicii), dar nu vă aşteptaţi să fie o ”poveste cu acadele”. Dimpotrivă, e mai mult dramă/thriller/mister, cu toate ingredientele, având la bază povestea unei fetiţe care se refugiază într-o lume imaginară - care însă, paradoxal, prinde viaţă, şi o face chiar într-un mod înfricoşător. E o peliculă încărcată de tensiune - sublimată însă uneori prin prezentarea peisajelor naturale şi prin revenirile fetiţei în ”lumea reală”. La sfârşit, m-am gândit chiar la un final alternativ care, poate, ar fi explicat mai bine coşmarurile fetiţei, dar nu insist pe el. Oricum, e o peliculă emoţionantă şi bine realizată, iar muzica e şi ea una deosebită. Şi are o notă aparte, care o diferenţiază de cele ”de duzină”.
0 0
cosmin_kedii pe 30 Septembrie 2013 09:06
acest film este mai greu de digerat. Mai ales muzica .... E plictisitor, neinteresant, fata joacă tare. Am ghicit intențiile, dar nu se întâmplă nimic este total fals, arogant și zadar.
0 1

Spune-ţi părerea despre Paperhouse

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells