morosan stefana pe 10 Martie 2008 08:36
este cel mai reusit film.......arata ce sar putea intampla in viata asta de zi cu zi........cei mai frumosi actori si cel mai reusit film
0 0
nico pe 15 Februarie 2008 00:42
Toate productiile GLOBO din 1999 incoace de la postul Acasa au fost BESTIALE....Pagini de viata nu face exceptie de la regula si m-a cucerit de la primul episod...este un serial educativ si chiar sotul meu care in general este antitelenovele este efectiv captivat de acest serial.Ar fi super sa-l putem vedea mai devreme pt ca este difuzat cam prea tarziu iar reluarea mult prea de dimineata...chiar indraznesc sa sper si la 2ep odata intr-una din zilele saptmanii pt ca MERITA!!!!!!!!
0 0
StefanescuAnna Maria pe 07 Februarie 2008 11:46
Un serial excelent. Il urmaresc cu mare placere, dar..... am serviciu a doua zi. Se intampla sa adorm, si este pacat. Si nu inteleg ce se intampla??? Voi, cei de Acasa stiti poate mai bine de ce procedati asa, totusi... acesta este un serial foarte bun, merita difuzat mult mai devreme. Si timp ar fi, incepand de ora 18. Insa, am observat ca cele mai bune seriale se difuzeaza, ori tarziu, ori se dau extrem de rar (vezi Pasiune??????).
0 0
Mirela VOINA pe 15 Ianuarie 2008 16:04
Asa cum sunt in general filmele braziliene, mult mai reusite decat surogatele mexicane, este un film placut, care cuprinde multe aspecte din viata reala (nu aberatii).
Totusi nu inteleg de ce cei de la postul acasa difuzeaza aceste filme doar la ora 23, o ora tarzie, oamenii au activitati a doua zi si din aceasta cauza pierdem multe seriale. De ce nu se dau si in reluare dupamasa?
Sau de ce trebuie sa suportam programul ala infect "Povestiri de noapte" unde sunt aratate tot felul de "vedete" mai mult goale decat imbracate?
Oare nu ar fi mai inteligent sa fie acest program dupa ora 23?
Sau de ce filmele romanesti sunt date in reluare de 3 ori pe zi iar astea nu?
As mai avea multe de spus dar cred ca degeaba le spun.
In concluzie, imi place filmul, dar probabil ca nu o sa pot sa-l urmaresc doar pe sarite sau cate 1/2 din serial.
Cu bine si la revedere.

0 0
Doran Corina pe 08 Ianuarie 2008 09:43
Mie mi s-a parut un film foarte bun, iar actorii sunt cei buni. Imi place foarte mult filmul si as vrea sa va intreb de ce nu il dati si in reluare? Poate intr-o seara nu pot sa il vad si as vrea sa fie in reluare k sa nu pierd niciun episod. De aceea va intreb dak il dati in reluare?
0 0