Pacific Rim: Uprising

(2018)

Pacific Rim 2: Revolta

Poster Pacific Rim: Uprising Postere Pacific Rim: Uprising

Sinopsis Pacific Rim: Uprising

Mai mult
Pacific Rim: Uprising RO

Conflictul global dintre monștrii extratereștri și supermașinile construite de om pentru a-i învinge a fost numai un preludiu al asaltului general asupra umanității care are loc în Pacific Rim 2: Revolta.

John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) este rebelul Jake Pentecost, odinioară pilot de Jaeger care promitea să ajungă printre cei mai buni, al cărui tată legendar își dăduse viața pentru a asigura victoria umanității împotriva monstruoșilor Kaiju. De atunci, Jake și-a abandonat pregătirea de…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
John Boyega John Boyega Jake Pentecost Tian Jing Tian Jing Liwen Shao Scott Eastwood Scott Eastwood Nate Lambert
Adria Arjona Adria Arjona Jules Reyes Rinko Kikuchi Rinko Kikuchi Mako Mori Dustin Clare Dustin Clare Joseph Burke
Charlie Day Charlie Day dr. Newton Geiszler Nick E. Tarabay Nick E. Tarabay Karan Brar Karan Brar Suresh
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Pacific Rim 2
  • Pacific Rim: Maelstrom

Produs de

Legendary Pictures

Distribuitorul international

Universal Pictures

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA

Box office Pacific Rim: Uprising

Weekend premieră (19.03.2018)
  • Loc 1
  • Spectatori 33.069
  • Încasări (RON) 811.778,61
Total
  • Spectatori 87.364
  • Încasări (RON) 1.933.287,60
  • Încasări (USD) 510.944,88

Părerea criticului

StefanDo pe 21 Martie 2018 13:43
Mai scurt, mai intens, mai imprevizibil şi parcă mai puţin sforăitor decât predecesorul său, Pacific Rim 2: Revolta ar trebui văzut la cinema pe un ecran cât mai mare, pentru că punctul său forte sunt efectele speciale şi încleştările între roboţii gigantici, jaeger-ii, şi monştrii kaiju. Iată mai jos ce ţi-ar putea plăcea la acest sequel ce se lansează vineri.

Pacific Rim 2 reia povestea la zece ani de la evenimentele din primul film, de această dată cu Jake Pentecost (tot mai celebrul John Boyega din noua trilogie Star Wars), fiul eroului din filmul original, în prim-plan. Evenimentele se succed suficient de repede ca să nu observi cât de străveziu este scenariul, cât de evidentă este "reţeta" şi că cea mai mare parte a bugetului a fost cheltuită pe distrugerile provocate de roboţi şi monştri.

Un montaj de la începutul… citeşte

1 6

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_si_mihai pe 12 Octombrie 2017 16:09
Power rangers (2018)
Am asteptat mult timp un trailer, speram ca noul regizor sa invete ceva de la Del Toro. Dupa ce am vazut primele trailere am tras o singura concluzie, iar mai jos va zic si de ce:

Filmul asta este o varianta ceva mai putin gay de power rangers. Comparativ cu primul film, this is some Michael Bay level of shit.

Robotii: nici nu poti spune ca sunt facuti cu efecte speciale, mai degrama as spune ca sunt robotei de plastic. Nu au nici o zgarietura pe ei, nici un pic de realism

Monstrii: cei ce sunt luati copy-paste din primul film nu mai ofera senzatia proportiilor uriase datorita stilului de filmare, iar cei noi arata ca niste conserve de pateu expirate

Costumele: costumele de integrare cu Jeager-ii din primul film ce nu aratau chiar atat de rau (nu le-am laudat niciodata dar nici nu m-au deranjat) au fost inlocuite in acest film cu niste… citeşte

16 16
cavallioty pe 19 octombrie 2017 20:58
oare nu se pot sterge comentariile inainte de aparitia unui film pentru a evita pareri aberante pe baza unui trailer ca cea de mai sus?
Allexyno pe 1 aprilie 2018 19:40
Ai caracterizat perfect filmul!
Allexyno pe 24 Martie 2018 08:47
Pacific rim 2
Un pic prea slabut in comparatie cu primul film, actiune nu prea, nu prea te tine cu sufletul la gura, detaliile nu mai sunt asa de vizibile, spre exemplu, se vedeau altfel robotii inainte, se distrug cam usor robotii. Se vede ca Stephen deKnight nu se ridica la nivelul lui Guilermo, doar a mostenit scenariul si a facut ce a putut...diferenta de la cer la pamant. Robotii si monstrii sunt filmati de la distanta si nu mai par atat de mari.
7 1
zudu pe 26 Martie 2018 13:01
Prima parte a fost de vis! L.am vizionat cap coada cred ca de vro 3 4 ori! Sincer va zic, sunt ff dezamagit de partea a doua, deoarece consider ca au lalaito prea mult cu povestea si partea care conta sau cel putin care ne.a fascinat pe multi dintre noi in prima parte si anume, lupta dintre roboti si kaiju, a fost nesemnificativa! Prea putine lupte si ca durata si ca scene! Apoi elevii piloti, care in mod normal erau in pregatire si nu pilotasera niciodata un robot, la prima misiune a lor se descurca perfect.... plus faza de pe munte, a lasat de dorit.... pacat... mare pacat ca ar fii putut sa iasa ceva superb
6 1
djlivus pe 30 Martie 2018 16:53
Incredibil de prost
Filmul este o dezamagire totala, nu are nimic artistic in el, Tonul, atmosfera filmului e ridicola, multe clisee de adolescenti. La primul film s a vazut talentul lui Del Toro, a avut multe lucruri artistice, a fost ca o dezlantuire de fantezie si a sugerat o emotie speciala, de stranietate, dar si de sublim, colosal. Al doilea, in schimb e doar penibil
6 7
Hyte pe 08 Mai 2018 18:03
Sincer..o bataie de joc la adresa primului film, care mi-a placut mult. Primul avea o poveste credibila, bine inchegat, iar actorii au fost f buni. Aceasta continuare, este o ciorba cu niste copii cretini si fara nicio noima.
4 1
marius7x pe 23 Martie 2018 22:59
Pentru fanii "hardcore" ai primului film
Consider ca primul film a fost exceptional, chiar si la o a 2-a vizionare. Din pacate partea a II-a e departe de el. Scenariul si povestea cam lasa de dorit, prima jumatate poate fi chiar plictisitoare, si actul final nu este nici el extraordinar. De 6/10 (cum e si nota actuala IMdb).
Poate ca al 3-lea film (daca ne ajuta China) va fi iar de nota 10..

4 2
VIBERS pe 19 Aprilie 2018 00:24
Ingrozitor de slab
Daca primul Pacific Rim a venit cu ceva interesant, cam asa a fost iar daca nota de 7 a fost OK, da a fost, in schimb la acest film mai mult de nota 2 nu poti acorda indiferent de varsta, natie, religie, clasa politica etc, jocul actorilor absolut execrabil, poveste jalnica, efecte de 2 lei, scenariu, regie de rasul curcilor.
4 5
Manusa pe 25 Martie 2018 17:20
Daca ar fi sa ma iau dupa fiecare care isi exprima parerea despre anumite filme, cred ca nu m-as mai duce la niciun film. Respect fiecare parere in parte, ca doar gusturile nu se discuta.
Multi compara aceasta parte cu prima. Eu zic ca este gresit, deoarece impactul ca in prima parte nu va mai fi si in a doua, vom cauta sa comparam orice din prima parte cu a doua parte, de la actori, la actiune.
Aici, in acest film, se axeaza mai mult pe poveste decat pe actiune si zic ca povestea a fost buna. Totusi nu strica mai multa actiune.
A fost un film bun, mie unul mi-a placut si raman la ideea ca, daca ti se pare un film bun, du-te sa il vezi si nu te lua dupa altii, s-ar putea sa iti placa, sau nu. Vei vedea.

2 3
Daro pe 24 Martie 2018 22:53
Imprevizibil si fara timp de respiro
Am fost in seara asta, alaturi de sotie si un prieten si toti trei am iesit extrem de incantati de film. Ce mi-0a placut? Clar, faptul ca este imprevizibil, cat mai putine clisee. Un alt plus a fost actiunea. Jocul actorilor, viteza cu care actiunea se petrece nu iti lasa timp de nimic, eu cel putin am fost foarte prins in actiune. Cu mici intamplari comice si glume presarate in replici, cu siguranta vei auzi hohote scurte sau mici susoteli de la colegii de sala. Nu mi s-a parut cu nimic mai prejos de prima parte, iar dupa ultima replica a filmului, s-ar putea sa vedem si o a treia parte, chiar daca del Toro a spus ca acesta va fi ultimul sau film cu roboti. Eu sper sa sa razgandeasca pentru ca acest film a fost unul din filmele alea bune care merita continuare. Are poveste, are scenariu, actori buni, are efecte bine echilibrate si nu chiar desene animate.
2 8
Allexyno pe 1 aprilie 2018 10:43
Imprevizibil si fara clisee? Cred ca te-ai dus la desene animate si nu ai vazut ca e plin de clisee si de previzibil.
Daro pe 2 aprilie 2018 22:34
Tipul a spus asta cu mult inainte de a fi lansat filmul. Avem pareri impartite si indiferent de ce vei spune, mie unul, mi-a placut.
mihai2407 pe 03 August 2020 00:25
Mai slab ca primul
Nu am mai vrut sa ma uit dupa ce am citit comentariile dar dupa cum stiu ca sunt multi idioti care nu stiu sa aprecieze filmele,am zis totusi sa il vizionez.
Filmul este relativ bun, slabut pe alocuri dar in principiu continua povestea primului si trebuie vizionat inainte sa apara urmatorul ca sa intelegeti.
Cum comenta un idiot pe aici ca Jaggerii au vopseaua noua..........
Pai da au vopseaua noua ca au inchis portalul cu 10 ani in urma si nu au mai luptat cu nici un kaiju
Filmul se claseaza undeva la 50/50; nu va plictisiti dar nici nu adormiti, cel putin asa a fost la mine si avand in vedere la ce pretentii am eu la filme, asta este totusi un film bun.Isi merita nota de pe imdb

1 0
Phantom_sub pe 27 Ianuarie 2018 14:15
pentru domnul mihai
Sunt de acord cu tine, dar cred că puteai folosi un ton mai diplomat? Dacă te interesai cu adevărat de film, ştiai că Del Toro a vrut să facă partea a doua, dar a renunţat fiindcă Legendary, studiourile ce au făcut primui film au fost vândute unui studio japonez. Şi Del Toro ar fi trebuit să stea foarte mulţi ani cu scenariul în raft, din pricina birocraţiei... Seven D. Knight a creat nişte proiecte cu adevărat unice: serialul Daredevil, Spartacus, Peaky Blinders - vezi Tom Hardy Cillian Murphy- Smallville, Angel, Buffy. În partea a doua se simte foarte mult intervenţia studiourilor care pare că vor mai degrabă să vândă filmul publicului chinez, fiindcă sunt multe elemente din manga prezente. Uitaţi aici interviul cu Del Toro: http://collider.com/why-guillermo-del-toro-didnt-direct-pacific-rim-2/#uprising
1 3
popica_florin pe 17 Octombrie 2021 16:01
dezamagit
Am avut mari asteptari de la acest film si dezamagirea a fost mare.Incomparabil cu prima parte care a fost foarte reusita.
0 0
GiulianoDirt pe 01 Octombrie 2021 21:00
Cam asta enivelul filmelor in care joacă Eastwood Jr. De la nota 5 în jos.De Boyega, nu mai zic. Asta joacă în filme pentru Pollitically correct că talent are ca o cizmă.
0 0
Braconierul541 pe 16 Aprilie 2019 20:33
xD aceasi mancare de peste dar cu copii. Pacat de film ca povestea pe care a fost bazat inca de la inceput a fost excelenta dar nu au avut imaginatia de a schimba ceva sau sa aduca ceva nou la ea. Au bagat niste copii in el si lau transformat in desen animat parca zici ca a fost power rangers. Data viitoare poate o sa vedem niste bebelusi care o sa conduca robotii aia...
0 0
Mihai2508 pe 21 Ianuarie 2019 15:26
Are actiun, dar asta nu inseamna tot
Un film la care nu te vei plictisi, plin de actiune, dar din pacate asta nu inseamna totul. As putea spune ca povestea si chimia dintre personaje lipseste. Da are eecte speciale, dar este ca si cum te-ai uita la Power Rangers (asa cum bine a spus cineva mai sus)
0 0

Spune-ţi părerea despre Pacific Rim: Uprising

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Pacific Rim: Uprising
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells