Occhio alla penna

(1981)

Buddy Goes West

Poster Occhio alla penna Postere Occhio alla penna

Sinopsis Occhio alla penna

Doi banditi, "doctorul" (Bud Spencer) și indianul Gironamo (Amidou) ajuta locuitorii unui sat pentru a lupta cu o banda si un serif corupt care a descoperit aur în acel sat.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Alehanndra
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5
Se difuzează la TV.
AMC
Miercuri, 25 Mai 18:15
Duminică, 29 Mai 13:10
Marţi, 31 Mai 15:55
AMC HD
Miercuri, 25 Mai 18:15
Duminică, 29 Mai 13:10
Marţi, 31 Mai 15:55
Bud Spencer Bud Spencer Buddy Amidou Amidou Girolamo Riccardo Pizzuti Riccardo Pizzuti Colorado Sim
Sara Franchetti Sara Franchetti Vedoca Gordon Renato Scarpa Renato Scarpa Logan Joe Bugner Joe Bugner Sheriff Bronson
Hadryan Darko Hadryan Darko Slim Henchman Romano Puppo Romano Puppo Slim Henchman Ottaviano Dell'Acqua Ottaviano Dell'Acqua Slim Henchman
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Alex Cinematografica

Distribuitorul international

Digitmovies Alternative Entertainment

Țara

Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
CRISTIAN_FLORIN pe 26 Noiembrie 2012 20:43
Este foarte adevarat ca titlul original al acestui film este Occhio Alla Penna ( Atentie La Pana de Vultur ) si nu Buddy Goes West , titlu dat ulterior acestui film dupa ce a fost preluat si adaptat de catre englezi sau americani > aici nu sunt prea bine informat. Oricum nu m-a interesat varianta ulterioara prelucrata de cinematografia unuia dintre cele doua state, varianta care, o spun cu toata raspunderea si convingerea ca este o jalnica " facatura ". Din pacate nu este unica situatie cand se produc asemenea " adaptari " de buzunar ale caror rezultate sunt gonirea spectatorilor din sala de cinema sau din fata televizorului. Ca sa fiu mai concret, una este varianta italiana, cu totul exceptionala a acestui film, iar la polul opus se afla varianta in engleza care pe langa faptul ca ii lipseste o seccventa de aproape 4 minute > cea in care Bud Spencer incearca din rasputeri sa se urce in… citeşte
13 6
Deceoare pe 9 mai 2020 09:25
Atenție la Pană de Vultur! Niciodată nu zi hop până nu le-ai văzut pe toate. Nu ai vizionat filmul și în varianta pentru analfabeții germani. Dacă în limba engleză este o jalnică făcătură, să vizionezi și varianta în limba germană și să vedem ce poți să mai spui. Apropos la varianta în germană românii l-au intitulat Buddy goes west.
cetateanu pe 26 August 2010 10:46
Cand am vazut acest film la cinema era tradus Atentie la pana de vultur , o comedie in stilul lui Bud Spencer.
8 3
cezarika21 pe 25 Ianuarie 2013 14:54
Un aventurier şi un indian hoinăresc prin Vestul Sălbatic
Un aventurier gras și bărbos (Bud Spencer) și indianul Girolamo (Amidou) supraviețuiesc în Vestul Sălbatic, furând cai. Între cei doi există o relație specială, grăsanul făcând o transfuzie de sânge indianului, iar acesta din urmă îl numește frate de sânge și îl urmează peste tot. După ce a furat niște cai, indianul este capturat, dar pe drum grăsanul îl salvează de oamenii legii după ce simulează un atac al indienilor.

"Occhio alla penna" este un nou western spaghetti din seria celor cu bătăuşul grăsan şi bărbos interpretat de Bud Spencer. Subiectul este destul de anost, plictisitor, fără a lipsi bătăile obişnuite şi câteva scene amuzante. Filmul este recomandat cu căldură numai fanilor lui Bud Spencer.

5 11
balta67verde pe 13 Noiembrie 2016 20:23
O comedie Italo-Western excelenta ! In anii '80 era dat la cinematografe sub titlul "Atentie la pana de vultur" . Cred ca l-am revazut de vreo 6-7 ori si inca nu m-am plictisit de el. Scena in care se intrece cu seriful, cine mananca mai mult, e geniala.
1 0
Horatiucrisan pe 02 Septembrie 2021 23:29
Una din cele mai bune comedii cu Bud Spencer. Filmului nu îi lipsește nimic, una dupa alta se succed cavalcade, împușcături, scene comice începând de la cele în care ' doctorul' Piedone își trateaza pacienții sau infuleca tot ce se găsea pe masa până la cele în care îi pune la punct pe răufăcători cum altfel decât cu pumnii sai imensi. Unul din filmele preferate ale copilăriei văzut pt prima oară la cinema și păstrat nu Numai în colecția de amintiri ci și în colecția mea de filme.
0 0
Deceoare pe 09 Mai 2020 09:30
Genul filmului: western spaghetti
Un alt gen al filmului care lipsește din panoplia genurilor filmelor: western spaghetti.
0 0
EUGEN.VIDEO pe 30 Noiembrie 2016 20:54
Favorit.
Pot sa spun ca este cel mai bun film a lui Michele Lupo, iar Morricone are unul dintre cel mai bun OST. Nu e pentru toate gusturile...mai ales pentru generatia noua. Piticii sa il ocoleasca...vedeti de Transformers...Atentie la pana de vultur , care in anii 80 pruducea batai si geamuri sparte la cinematografele din Bucuresti, acum e doar pentru cunoscatori. Subtitrarea la varianta extended , chiar si pe format mkv ( blu-ray) , este facuta de mine !
0 0
diciluma pe 06 Iulie 2012 18:21
o comedie despre vestul salbatic cu BS in rol principal. Are si ceva faze comice si bataile cu care deja suntem obijnuiti
0 4

Spune-ţi părerea despre Occhio alla penna

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Occhio alla penna
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells