Notte italiana

(1988)

Notte italiana

Poster Notte italiana Poster Notte italiana

Sinopsis Notte italiana

Mai mult

Acțiunea filmului se petrece în Delta Po (una dintre cele mai pitorești oaze din Italia), de unde s-a extras metan și există pericolul scufundării pământului. Avocatul Morsiani se mută în zonă pentru a urmări modul în care se fac exproprierile suprafețelor de teren ale unor cetățeni particulari, pentru a se face un mare parc natural și are o poveste de dragoste cu Daria. Totul pare să fie bine, dar în munca sa, Morsiani a aflat multe fapte, dintre care unele contravin legilor, cum ar…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: ciuciubau
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.8

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ciuciubau pe 20 Ianuarie 2024 10:54
Noapte italiană
Sinopsis
Acţiunea filmului se petrece în Delta Po (una dintre cele mai pitorești oaze din Italia), de unde s-a extras metan şi există pericolul scufundării pământului. Avocatul Morsiani se mută în zonă pentru a urmări modul în care se fac exproprierile suprafeţelor de teren ale unor cetăţeni particulari, pentru a se face un mare parc natural şi are o poveste de dragoste cu Daria. Totul pare să fie bine, dar în munca sa, Morsiani a aflat multe fapte, dintre care unele contravin legilor, cum ar fi, de speculații în construcții și de extracții ilicite.

Filmul a câștigat mai multe premii, inclusiv Marele Premiu la Festivalul de Film de la Annecy, Nastro d'Argento pentru cel mai bun regizor nou și Globo d'oro pentru cel mai bun actor (acordat lui Marco Messeri).

0 0

Spune-ţi părerea despre Notte italiana

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells