My Last Day Without You

(2011)

Poster My Last Day Without You Postere My Last Day Without You

Sinopsis My Last Day Without You

Un tanar vicepresedinte german este trimis pentru o zi in New York sa inchida si sa anunte inchiderea unei filiale a unui concern german, filiala cu 300 angajati. Acolo o intalneste pe Leticia, o cantareata - compozitoare, care-l expune la lumea ei si la emotii pe care nu le-a mai intalnit niciodata.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: mariuszmeu
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mariuszmeu pe 16 Mai 2012 00:24
frumusel
un film romantic . frumos . ceva muzica , bine plasata , atmosfera . cu toate ca imdb-ul ii da doar 6.2 , as avea curajul sa-i dau mai mult . o surpriza placuta . povestea este chiar simpla , dar eficienta .
2 0
margott pe 12 Aprilie 2018 21:21
Mi-a placut Nicole Beharie, e exotica, frumoasa, daca nu s-ar screme atat de tare sa afiseze unele expresii chiar ar fi o actrita demna de luat in seama. Ken Duken e frumos si atat, in filmul asta parca-i picat din Luna. Unele reactii ale personajului pe care-l interpreteaza sunt ireale, niciun om de afaceri, din orice colt al planetei ar fi el, nu s-ar complacea sa alerge descult printr-un oras necunoscut dupa o femeie abia cunoscuta. Ca nu s-a indragostit niciodata ? Greu de crezut. Ca ar ramane in orasul strain pentru o femeie straina si pentru o relatie inceputa pe premise atat de subrede ? Asta n-ar fi chiar atat de greu de crezut, daca el n-ar fi un om de afaceri rigid si obisnuit sa detina controlul si sa puna un pret pe tot ce misca si respira. Ea, fireste, e surprinsa placut, deci putem presupune ca ii va da o sansa. La el indragostirea se produce instant, de parca ar fi un… citeşte
0 0
xerses pe 08 Iulie 2013 09:54
Un film bunicel; mi-a placut ideea dezvoltata, de a intelege si a asculta cu adevarat ce daune produce o concediere a unor oameni dedicati unei munci,atat de mult timp.
0 0

Spune-ţi părerea despre My Last Day Without You

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu My Last Day Without You
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells