My Favorite Wedding

(2017)

Nunta mea preferată

Poster My Favorite Wedding Poster My Favorite Wedding

Sinopsis My Favorite Wedding

În timp ce planifică nunta celei mai bune prietene, Tess îl întâlnește pe Michael care se întâmplă să fie un avocat de divorțuri. Deși Tess nu lasă ca nimic să o distragă de la planurile ei, ea a întâlnit un om pe măsura sa în persoana lui Michael.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Deceoare pe 04 Decembrie 2023 18:02
Nu este citez:"Un film gen Hallmark". Scrie și pe afișul filmului: A Hallmark Channel Original Movie. Totul este să fim atenți și să ne informăm corect. Nu este greu și nici nu doare.
0 0
ioanaa_ioana pe 04 Decembrie 2023 16:13
Un film gen Hallmark prezentate de prea multe ori pe canalul Diva.
Nota 3.

0 0
bainca pe 05 Decembrie 2022 23:08
Nota 6 simpatic
un film simplu despre nunti Hallmark cu 2 actori principali carismatici
0 0
Dragos.87 pe 03 Aprilie 2022 18:16
Foarte frumos
Mi-a plăcut mult acest film,are un ritm continuu care iti schimba starea..are si o poveste lejera si romantica cu multe momente de un usor amuzament,e in stilul Hallmark..Il recomand tuturor cu mare drag..
0 0
blackmore pe 14 Ianuarie 2019 09:46
O comedie romantica americana plina de clisee si f previzibila , ca toate din ultimii 40 de ani
0 3
bainca pe 24 aprilie 2020 08:28
bai omule numai tu nu mai erai pe aici , am vazut ca le-ai vazut pe toate chiar si pe cele care eu nu stiam , ce iti place sa faci activitate si sa dai din gura degeaba , tu macar stii ce fel de film este ; Hallmark Channel sau Diva cum stiti voi , teoretic simplu , dragut fara conotatii si cuvinte sexuale , cu atat mai putin scene , ce pretentii sa am de la niste redusi tu si prietenul tau Cosmin , habar nu aveti de dragoste cand la Hollywoodul din ziua de azi vezi numai sex si vulgaritati ca voi, voi stiti ce este aia Dragoste ma sau este un sentiment necunoscut pentru voi .Sa te anunt ca ai pierdut 40 de ani din viata vazand filme inutile mai ales ca nu ai nici un fel de sentiment pozitiv , vezi Rusii tai de 10 ori mai prosti .Aceaste filme sunt pentru personane sensibile care cred in dragoste si stiu sa le aprecieze nu Moldoveni prosti de 2 lei care stie decat sa si-o traga .jet ca ti-am dat Negativ vot
eduard_stratan pe 23 decembrie 2021 15:12
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!

Spune-ţi părerea despre My Favorite Wedding

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells