Muskarci ne placu

(2017)

Bărbații nu plâng

Poster Muskarci ne placu Poster Muskarci ne placu

Sinopsis Muskarci ne placu

Mai mult

Conflictul armat din anii 1990 a distrus pământul fostei Iugoslavii și a creat cele mai adânci răni în memoria fiecărei națiuni implicate. Atâtea interpretări ale trecutului, atâtea țări afectate. Când mai mulți veterani se adună la un hotel de la munte la mai puțin de două decenii de la finalul războiului pentru câteva zile de terapie, armonia absolută este scoasă din ecuație. Fiecare cuvânt rostit sau fiecare privire poate provoca haos. Foștii soldați, ținând cu dinții de masculinitatea lor…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.2

Caseta tehnică

AKA

  • Men Don't Cry

Produs de

Deblokada Produkcija

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ramonacristinamanu_gmail_com pe 06 Mai 2018 00:36
Dupã 20 de ani de la terminarea rãzboiului iugoslav, câțiva veterani (sârbi, croați și bosniaci) se întâlnesc, într-un hotel izolat în munți, pentru a- și înfrunta monștrii/demonii rãmași în urma rãzboaielor. Acțiunea este coordonatã de un psiholog sloven, prin metoda(tehnica) psihodramei. Rezultatul ar fi trebuit sã fie împãcarea cu sine și reconcilierea cu foștii dușmani din timpul conflagrațiilor. Din pãcate, îndoctrinarea naționalistã( a tuturor participanților) și exacerbarea masculinitãții ( bãrbații nu plâng, nu-i așa?) duc la eșecul acțiunii. Un film obligatoriu de vãzut(pour les connaisseurs), cu condiția sã vã aflați într-o stare de spirit adecvatã. Acest film își meritã cu vârf și îndesat nota pe IMdb ! Nota 9.
1 0
lili22 pe 06 Mai 2018 12:29
Filmul vorbeste despre suferintele celor care au supravietuit razboiului din fosta Iugoslavie.Realizare modesta.Sa nu va mirati daca va plictisiti.
0 2
lito pe 28 octombrie 2018 09:40
comenteaza doar Stan si Bran ca astea unde trebuie sa folosesti si creierul, nu doar ochii, sunt grele pentru tine

Spune-ţi părerea despre Muskarci ne placu

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells