Murder with Mirrors

(1985)

Crima cu oglinzi

Poster Murder with Mirrors Poster Murder with Mirrors

Sinopsis Murder with Mirrors

Mai mult
Miss Marple (Helen Hayes) este chemata de urgenta pe mosia prietenei sale, Carrie Louise Serrocold (Bette Davis) unde s-a intamplat o mare nenorocire. Fiul sau vitreg a fost omorat, iar Carrie se teme ca aceste crime nu se vor opri aici. Odata cu trecerea timpului se dovedeste ca aceasta a avut dreptate, deoarece asasinul continua sa actioneze nestingherit. Numarul victimelor creste, iar Miss Marple trebuie sa dezlege misterele crimelor ce se tin lant.

Helen Hayes, interpreta lui Miss Marple a fost supranumita si Prima…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Helen Hayes Helen Hayes Jane Marple Bette Davis Bette Davis Carrie Louise Serrocold Tim Roth Tim Roth Edgar Lawson
John Mills John Mills Lewis Serrocold Leo McKern Leo McKern Inspector Curry Christopher Fairbank Christopher Fairbank Sergeant Lake
John Laughlin John Laughlin Wally Markham Dorothy Tutin Dorothy Tutin Mildred Strete John Woodvine John Woodvine Christian Gilbranson
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 04 August 2013 19:11
Realizat după un scenariu inteligent care a adaptat un roman al scriitoarei britanice Agatha Christie, Crimă cu oglinzi (1985) este un interesant film poliţist care merită văzut de amatorii genului mistery. Din păcate, unele interpretări cam lasă de dorit, regizorul părând a se implica foarte puţin în oferirea de indicaţii pentru actori.

Aflată la vârsta de 85 de ani la data lansării filmului, actriţa Helen Hayes, laureată a două Premii Oscar (în 1932 şi 1971), este singura cu o interpretare la înălţime, fiind sprintenă şi simpatică. A fost ultimul film în care a jucat, dar s-a descurcat excelent. Colega ei de generaţie, Bette Davis, deşi mai tânără, arată însă cu mult mai rău şi interpretează neconvingător, semn că vârsta începea să-şi spună cuvântul.

1 1

Spune-ţi părerea despre Murder with Mirrors

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells