The Fanatic

(2020)

The Fanatic

Poster The Fanatic Postere The Fanatic

Sinopsis The Fanatic

Mai mult
The Fanatic

The Fanatic (2019) urmărește povestea unui fan înfocat care dezvoltă o obsesie particulară pentru eroul său de acțiune preferat, Hunter Dunbar, distrugându-i în final viața personală și profesională.

Moose, un bărbat autist, este un mare fan al actorului de filme de groază, Hunter Dunbar. Când Moose are în sfârșit ocazia să-l întâlnească și să obțină un autograf, el este respins. Moose este prieten cu Leah, o fotografă paparazzi care îi arată o aplicație ce conține adresele unor…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.1

Caseta tehnică

Produs de

Daniel Grodnik Productions

Distribuitorul international

Eagle Entertainment

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
liana10 pe 01 Septembrie 2021 22:58
Nominalizat la Zmeura de Aur pentru Cel mai prost film, Cel mai prost regizor si Cel mai prost Actor. Nu a câştigat niciunul, dar le-ar fi meritat! Pe toate trei!!
0 0
Manusa pe 26 August 2021 08:51
A fost un film chiar bun, actiunea poate nu exceleaza dar preatatia lui Travolta este din nou una foarte buna, eu il consider unul dintre cei mai buni actori si pacat ca in ultimul timp nu a mai jucat in foarte bulte filme.
0 0
Horatiucrisan pe 24 August 2021 23:20
Un film de altă factura fata de cele cu care ne-a obișnuit Hollywoodul în ultimii ani. Desi acțiunea e pe undeva forțată având accente nerealiste filmul e per ansamblu unul bun cu accente de film psihologic.
0 0
parker30 pe 20 August 2021 21:08
Impresionant !Acum am terminat de vizionat filmul și a fost ceva Wow ptr mine .Foarte bun ,film psihologic de excepție iar finalul ma lăsat fără cuvinte chiar nu ma așteptăm la asa final Surprinzător de bun nu înțeleg dece nu este mai apreciat și a fost băgat la zmeura de aur .Mie mi.a plăcut a fost o surpriza plăcută acest film!
0 0

Spune-ţi părerea despre The Fanatic

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells