Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

(2016)

Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi

Poster Miss Peregrine's Home for Peculiar Children Postere Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Sinopsis Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Mai mult
Miss Peregrine's Home for Peculiars trl 2

Atunci când Jake descoperă indicii despre un mister care cuprinde realități și timpuri alternative, el descoperă un refugiu secret, cunoscut drept Căminul Domnișoarei Peregrine pentru Copii Ciudați. Pe măsură ce Jake află mai multe despre rezidenții acestuia și despre abilitățile lor neobișnuite, el își dă seama că siguranța este o iluzie, și că pericolul pândește sub forma unor inamici puternici, și ascunși. Jake trebuie să își dea seama ce este real și ce nu, în cine poate avea încredere, și…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Miss Peregrine's Home for Peculiars

Produs de

Bulletproof Cupid

Tip Ecran

3D

Distribuitorul international

20th Century Fox

Distribuit in Romania de

Odeon Cineplex

Box office Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Weekend premieră (26.09.2016)
  • Loc 1
  • Spectatori 27.498
  • Încasări (RON) 603.287,00
Total
  • Spectatori 128.829
  • Încasări (RON) 2.650.562,00
  • Încasări (USD) 652.462,29

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 31 Octombrie 2016 12:16
Filmul vitrina pentru exponatele lui Burton; doar ca sticla e cam groasa.
Un film de groaza pentru cei mici. Ii va afecta emotional destul de puternic. Nerecomandat.

Iata-ne din nou in fata unei noi incursiuni in universul straniu dar fascinant al lui Tim Burton. De data asta insa, regizorul parca si-a creat toata aceasta lume de magie doar pentru el. Pentru el si cel mult pentru cei mici, pentru ca pe noi, spectatorii mai trecuti de etatea la care inca nu faceam distinctia clara intre basm si realitate, ne-a lasat pe dinafara.
Doua sunt motivele pentru care in momentul vizionarii acestui film, simtim ca nu suntem doriti in poveste. Primul si cel ce constituie si cea mai mare bariera este stilul ermetic, cu efect de balon de sapun, in care se intampla evenimentele filmului. Pana la final, chiar ultima secventa as zice, nu avem nimic de care sa ne atasam. Personajul principal e un tanar adolescent neinteles, izolat si singuratic. Ba mai crede… citeşte

10 4
VIBERS pe 7 noiembrie 2016 14:19
Am vazut primul meu film de groaza cand aveam mai putin de 8 sau 9 ani si nu m-a afectat in nici un fel, asta mi se pare o prostie daca nu esti stare sa faci diferenta dintre realitate si fantezie chiar daca esti copil, inseamna ca esti bolnav si trebuie sa fii tratat ca atare.Cand am vazut filmul ala horror (un film cu vampiri) cand eram mic, evident ca mi-a fost frica dar mi s-a explicat frumos ca asa ceva nu exista in realitate, am inteles si nu am avut nicio problema.In schimb ai mare dreptate in privinta filmului ca a fost facut cam superficial.
alali pe 8 noiembrie 2016 05:25
salut Vibers. Nu stiu ce varsta ai, dar banuiesc ca esti foarte tanar. Si nu e nimic rau in asta, ba chiar te invidiez :). Daca banuiala mea e adevarata, atunci inteleg de ce iti pare deplasata afirmatia mea. E acel teribilism al varstei, atat de specific baietilor. Eu nu am avut probleme nici cu fiul meu la acest film. Nici nu puteam sa am tinanad cont ca jocurile ii plac doar daca au pe ele recomandarea +16 sau +18. Insa el e doar o minoritate a celor mici. Mai sunt si fetitele care vad altfel lucrurile. Chestia cu horror-ul e dincolo de realitate sau explicatii. Imaginile cu puternic impact emotional nu se sterg daca ii explici ca ... asa ceva nu exista, din moment ce tocmai le-a vazut. Cand o sa ai urmasi, crede-ma, o sa intelegi. Oricum, ma bucur ca ai sesizat partea superficiala si lipsa oricarei consistente a povestii si nu te-ai lasat furat de sclipiciul ce a vrajit atata lume. Ne mai auzim sper.
adriana.pita pe 07 Octombrie 2016 11:55
Mi-a placut filmul. E pentru cei care simt magia fantasticului si se pot intoarce cu inima si mintea in copilaria povestilor frumoase in care binele invinge intotdeauna. Asa ca luati-va copilul de mana si hai la film.
9 8
Cosmin13 pe 9 decembrie 2016 22:16
Un film de la care am avut mari asteptari si cam atat. Nu mi-as duce copilul sa vada niste monstrii ciudati rau nici in ruptul capului. Pacat, inceput promitator, pe alocuri interesant dar per general slab.
giovanny72 pe 16 Octombrie 2016 18:34
Slab...
Un film destul de slab, cu durata prea mare...Film fantastic, cu cateva efecte speciale, dar cu multe dialoguri inutile si mult lungite...De vazut doar din curiozitate...
8 9
FunnyX pe 11 Octombrie 2016 02:13
Welcome in 3.09.1943
Un film bun , pe care il recomand indeosebi copiilor (peste 10 ani) si adolescentilor "ultra-digitalizati si computerizati". Aventuri, o lume de basm creata in jurul Evei Green, SLJ impresionant in rol negativ, copii curajosi, monstri fiorosi si, bineinteles, happy-end. Foarte amuzanta partea din parcul de distractii din Anglia.
7 2
Cezar_Krc pe 16 Martie 2016 13:42
X-Men
Pare un X-Men mai sumbru. Oricum Tim Burton isi va lasa amprenta!
7 17
oprea_roberto pe 09 Octombrie 2016 19:41
Un film bun , regizorul Tim Burton geniu si cum a scris cineva mai sus Samuel L Jackson omul este de mult un zeu
5 2
webber90 pe 24 Octombrie 2016 09:17
Alt nume
Acest film nu merita numele de Miss Peregrine's Home For Peculiars. Daca ati citit cartile, nu va recomand acest film. Doar primele 30 de minute au legatura cu filmul. In rest totul este oarecum pe aratura. Si pe langa asta, Olive in film trebuia sa fie Emma, rolurile au fost inlocuite. De asemenea Emma(personajul din film) care in carti era Olive nu era indragostita de Enoch. Iar sfarsitul filmului este pe langa subiect rau, motivul celor intamplate (in film) fiind doar de fatada (in carte). Acest film nu a oferit posibilitatea de continuitate pentru a urma firul cartilor. Daca nu ati citit cartile este posibil sa va placa, poate si mie mi-ar fi placut. Dar din moment ce de la minutul 30 cam asa totul s-a dus pe aratura... Inca odata, nu recomand filmul celor care au citit cartile.
5 4
marius_radu_nicula pe 06 Octombrie 2016 17:27
Un film bun pana la jumatate. Nu reuseste sa se ridice la nivelul Maleficent sau Alice dar trebuie apreciat jocul Eva Green si feeling-ul Tim Burton ( chiar daca e un pic diminuat fata de cum ne-a obisnuit ) per total un film bun ce merita sa nu fie vazut 3D
4 2
MsCathy pe 06 Octombrie 2016 10:19
Eu l-am vazut aseara in cinema. Foarte frumos filmul . Mi-a placut . Merita vazut indiferent de varsta .
4 2
borisvultur pe 07 Octombrie 2016 21:48
O buclă de timp magică
Am citit cartea scrisă de Ranson Riggs și am alergat să văd ecranizarea profesionistă a lui Tim Burton, un magician ca Spielberg, pe alte coordonate, desigur. Cum să nu te copilărești și să reflectezi la ideea de bucla timpului, la resetarea ei ? Ar fi bine să retrăiești aceeași zi la infinit? Nu sunt adeptul proiecțiilor în 3D, dar de data aceasta m-am răsfățat într-o aventură copleșitoare, cu trucaje fără cusur . L-am revăzut pe Asa Butterfield, cel din Hugo și Băiatul cu pijamaua vărgată, precum și pe Eva Green, care a jucat în Visătorii lui Bertolucci. Nu m-am putut abține să nu mă gândesc la INVENȚIA LUI MOREL, cartea lui Casares.
4 3
kakapiciu pe 11 Octombrie 2016 19:29
Chiar ma bucur ca trailere nu au aratat acei monstrii( cel putin nu cele la care m-am uitat eu). Au fost o surpriza placuta.
3 1
900adytza pe 13 Octombrie 2016 10:19
L-am vazut aseara la cinema,un film destul de bunicel. Inceputul a fost destul de ok te tine in suspans..dar spre final am avut impresia ca scenaristi au ramas in pana de ideei si au scris finalul asa...de umplutura. Per total este ok,asta numai daca esti fan Tim Burton.:)
3 2
d_ralucaa pe 07 Octombrie 2016 15:43
Merita vazut
Este un film care merita vazut. L-am vazut aseara si mi-a placut tare mult. Eva Green este o actrita foarte buna iar rolul i s-a potrivit de minune. Tematica filmului este foarte interesanta iar daca sunteti incantati de magie, este filmul potrivit.
3 2
laurentiu_paun pe 05 Octombrie 2016 16:49
Tocmai ce l am vizionat ieri.Ce pot spune e ca trebuie neaparat sa il vedeti,indiferent de varsta,Tim Burton este genial.
3 2
Mihai2508 pe 14 Octombrie 2016 23:38
Un film magic
Un fantasy destul de reusit, care mi-a depasit asteptarile si a iesit mai bun decat ma asteptam. O lume magica care merita vazuta. Un mare plus adus filmului de Eva Green, care joaca excelent, rolul potrivindu-se de minune. Oricum, atentie, desi filmul poate fi recomandat copiilor, are anumite scene mai infricosatoare.
3 3

Spune-ţi părerea despre Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells