Minte-mă frumos în Centrul Vechi

(2016)

Minte-mă frumos în Centrul Vechi

Poster Minte-mă frumos în Centrul Vechi Poster Minte-mă frumos în Centrul Vechi

Sinopsis Minte-mă frumos în Centrul Vechi

Mai mult
Minte-mă frumos în Centrul Vechi

În regia lui Iura Luncașu și cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, "Minte-mă frumos în Centrul Vechi" spune povestea a cinci tineri actori ce pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu și Freddy alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora și Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulțumește cu Lucy. Lucy se mulțumește cu toți, dar Freddy... Chiar: pe cine iubește Freddy? Că doar nu pe Antonio, sufleurul…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.3
Vezi pe Max

Caseta tehnică

AKA

  • Minte-mă frumos 2

Produs de

Fundaţia Teatru Contemporan

Distribuitorul international

Movie Production Entertainment

Distribuit in Romania de

Movie Production Entertainment

Țara

Romania

Box office Minte-mă frumos în Centrul Vechi

Weekend premieră (28.03.2016)
  • Loc 10
  • Spectatori 3.362
  • Încasări (RON) 47.917,53
Total
  • Spectatori 7.889
  • Încasări (RON) 109.578,47
  • Încasări (USD) 27.863,70

Părerea criticului

StefanDo pe 02 Aprilie 2016 15:06
Iura Luncaşu şi-a făcut mâna cu unele dintre cele mai celebre telenovele MediaPro, iar asta se vede şi în premiera Minte-mă frumos în Centrul vechi: o poveste de dragoste în calea căreia destinul pune obstacole evidente, presară gangsteri, adicţii şi probleme financiare. Poate că nu este un film MediaPro, dar Minte-mă frumos 2 are exact ingredientele din titluri precum Ho ho ho, Poker, Naşa, Mamaia şi celelalte. Dacă ai ieşit mulţumit de la aceste filme, o să-ţi placă şi premiera de vineri.

Povestea are în centrul atenţiei cinci actori care pun în scenă Jocul dragostei şi al întâmplării de Marivaux. Producţia este dificilă, pentru că Doru (Pavel Ulici) vrea să se despartă de Dora (Nicoleta Hâncu, foto), iar relaţia lor cu probleme afectează lucrul, ca şi antipatia dintre Dora şi Lucy (Aida Economu), care l-ar vrea pentru ea pe Doru.… citeşte

0 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
romisj pe 26 Aprilie 2016 09:24
Filmului nu îi lipsesc momentele bune (ginecologul Bebiţă face un omagiu cinematografic inubliabil), dar este în acelaşi timp jucat gros, iar relaţiile dintre personaje sunt mai mult decât artificiale. Iura Luncaşu şi Adrian Lustig îl reciclează din primul film pe hackerul Toni (Marius Damian), a cărui interpretare simpatică este complet năruită de consoarta Oana (Antoaneta Zaharia), cel mai strident personaj văzut de extrem de multă vreme la cinema. George Piştereanu îl interpretează pe interlopul Marcel, iar Viorel Lis apare în propriu-i rol, doar aşa, ca să avem chiar de toate.
1 0
AdriAdrianna98 pe 22 Martie 2021 12:41
Nu mi s-a părut amuzant, exceptând câteva faze. în rest, niște povești încâlcite, relativ obișnuite, faza cu păcănelele sincer mi s-a părut o parodie la filmele unde unul din protagoniști are cu adevărat o problemă, finalul e o porcărie, fericire către ce? către o relație care s-a arătat de la început toxică? a, da, că el se prefăcea că e așa, ok, dacă asta vrea să arate filmul ca fiind o relație sănătoasă.. omu schimbat în 2 clipe datorită..copilului i guess? că dacă nu era el probabil rămânea la păcănele. Original, n-am mai văzut așa idee..
0 0
stricted pe 10 Decembrie 2020 19:02
Este un film viu, amuzant si actual. .
0 2

Spune-ţi părerea despre Minte-mă frumos în Centrul Vechi

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Minte-mă frumos în Centrul Vechi
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells