Map of the Sounds of Tokyo

(2009)

Harta de sunete din Tokyo

Poster Map of the Sounds of Tokyo Poster Map of the Sounds of Tokyo

Sinopsis Map of the Sounds of Tokyo

Map of the Sounds of Tokyo

Map of the Sounds of Tokyo este un thriller în care o tânără japoneză singuratică, lucrând noaptea într-o piață de pește și din când în când ca asasin plătit, e angajată pentru a ucide un spaniol, învinuit de către un bogat om de afaceri că ar fi provocat sinuciderea fiicei sale. Între timp, un inginer de sunet, îndrăgostit de femeie și de sunetele orașului, o urmărește pe tânără prin Tokyo.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0
Un premiu şi o nominalizare Cannes
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Mediapro

Tip Ecran

normal

Țara

Spania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 01 Iulie 2012 01:09
O incursiune fascinantă atât în viaţa oamenilor obişnuiţi, cât şi a celor care deţin puterea. O reflectare a aceleiaşi lumi văzută prin ochi diferiţi, o poveste şocant de realistă despre viaţă, moarte, dragoste şi păcat. Filmul Isabelei Coixet are şi o tentă pronunţat psihologică şi cred că se numără printre cele mai bune producţii ale sale – personal, mi-a plăcut chiar mai mult decât Viaţa secretă a cuvintelor. Scena proiecţiei cu Midori în piscină, pe când era copil, şi tatăl plângând-o e absolut antologică. O peliculă emoţionantă care merită văzută şi ca dramă, şi ca romance, şi ca film cu nuanţe psihologice şi care contrastează puternic cu producţiile comerciale contemporane.
2 0
alexandru_d pe 18 Octombrie 2010 01:00
un film "simplu" care exprima foarte multe fara actiunea cu care ne-au obisnuit filmele "americane".
2 1
xerses pe 29 August 2013 00:01
O poveste de iubire.....o coloana sonora ca un partener abia simtit, dar bine definit in peisaj....
1 0
lili22 pe 29 August 2013 00:15
un film interesant
Mi-a placut pentru imaginile filmate in Shinjuku, cel mai modern cartier din Tokio.Un film foarte senzual, bine interpretat, excelenta coloana sonora.I missed Tokyo .
1 1
Vegetarian pe 28 August 2013 23:05
Ce nu stiu barbatii si stie tot satul ..
Este un film potrivit si pt lista cu filme : Barbati care au avut relatie amoroasa sau de prietenie in film cu femei mult mai tinere = Sergi López la 44 de ani , patron de magazin de vinuri din Tokio , are o relatie sexuala cu o clienta cea care a fost platita sal ucida = Rinko Kikuch ( Ryu ) la 28 de ani .

Papilomavirusului ( HPV ) cauzează aproximativ 70 % din cancerele de col uterin . Un vaccin va fi obligatoriu la fete si femei tinere cu varsta intre 9-26 ani . Vaccinul va fi obligatoriu si la barbati care nu fac cancer de col , dar fac cancer esofagian datorita acestui virus . Practicile sexuale prezentate in filmu asta , ii vor obliga pe baieti , sa se expuna si ei la efectele adverse ale vaccinurilor .

0 4

Spune-ţi părerea despre Map of the Sounds of Tokyo

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Map of the Sounds of Tokyo
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells