Lyubov i golubi

(1986)

Dragoste și porumbei

Poster Lyubov i golubi Postere Lyubov i golubi

Sinopsis Lyubov i golubi

Vasya este un om modest, de la țară, cu nevastă și copii. La un moment dat suferă un accident de muncă și primește, drept compensație, o excursie plătită într-o stațiune balneară, pentru recuperare. Acolo o cunoaște pe Raisa Zakharovna, o femeie sofisticată de la oraș, de care se lasă sedus. Rămâne o vreme cu ea, dar dorul de casă și de familie îl readuce acasă, la soția sa, Nadya, la copii și la porumbei...

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.9

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 11 Iunie 2016 18:42
O comedie adresată țăranilor colhoznici din URSS
Parcă nici nu-ți vine să crezi că un regizor premiat cu Oscar a putut realiza o comedie rurală atât de neinteresantă și de slabă! Fie că a îndeplinit o sarcină de partid, fie că nu a avut un proiect mai de calitate, cert e că regizorul Vladimir Menșov (realizatorul filmului ”Moscova nu crede în lacrimi”, ce a obținut Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin în 1980) a coborât profesional destul de mult prin faptul că a acceptat să realizeze o comedie rusească gen Tanța și Costel.

Filmul urmează linia tezelor artistice comuniste ale epocii, promovând frumusețea traiului rural, necesitatea consolidării familiei tradiționale și înrolarea tinerilor în forțele armate ale țării, în paralel cu combaterea moravurilor corupte de la oraș și a consumului exagerat de alcool. Țăranii colhoznici din fosta URSS reprezentau publicul țintă… citeşte

5 2
Sylvester77 pe 5 septembrie 2018 18:21
Rau i-a mai spalat capitalismul pe unii romani la cerebel. N-ai inteles nimic din filmul asta care e la acelasi nivel cu ”Moscova nu crede în lacrimi”, chiar mai reusit !
blackmore pe 31 august 2019 14:23
C sa ii spele pe creier ar trebui sa il si aiba
cosmin742000 pe 23 Septembrie 2017 23:39
O comedie romantica sovietica exceptionala , fara clisee , imprevizibila , regizata magistral , cu un scenariu genial si un joc actoricesc perfect..Nu stiu unde a vazut cezarika21 ca filmul urmeaza linia tezelor artistice comuniste ale epocii, mie chiar mi s-a parut a fi un film cu aluzii antisistem , dar ca sa depistezi aceste aluzii trebuie sa fi trait in vremurile aia si sa ai ceva.De asemenea nu inteleg ce e rau in" promovând frumusețea traiului rural, necesitatea consolidării familiei tradiționale și înrolarea tinerilor în forțele armate ale țării " Cat despre " Țăranii colhoznici din fosta URSS reprezentau publicul țintă al acestui film, subiectul ușor de asimilat și umorul grosolan fiind pe măsura înțelegerii lor. " tin sa il anunt ca acei " tarani" nu aveau iq subunitar cum il are el.Cat despre afirmatia "Vizionându-l, țăranii ruși simțeau o mândrie că… citeşte
3 2
Sylvester77 pe 5 septembrie 2018 19:01
Bravo !
eduard_stratan pe 3 aprilie 2022 15:30
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
lili22 pe 04 Octombrie 2015 09:45
slab
Chiar daca joaca Liudmila Gurchenko, care nu e la cel mai bun rol al ei, a iesit un filmulet slab, fara idei, tezist.
2 3
eduard_stratan pe 04 Octombrie 2015 00:39
Ce dezamagire !
1 2
Sylvester77 pe 05 Septembrie 2018 18:29
Umor și dramă realistă într-un film rusesc de excepție !
Conform statisticilor, în anul în care a fost lansat, filmul a vândut peste 44 de milioane de bilete. Comicul situaţiilor şi naturaleţea jocului actoricesc fac această comedie rusească să merite vizionarea chiar şi după atâţia ani de la lansare !

Filmul poate fi o palmă deșteptătoare pentru cinefilii buimăciti de arta multitudinii de ficțiuni parșive ale Occidentului !

0 2

Spune-ţi părerea despre Lyubov i golubi

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells