Love by the Book

(2015)

Dragoste ca la carte

Poster Love by the Book Poster Love by the Book

Sinopsis Love by the Book

O proprietară de librărie, o femeie romantică fără speranță, îl întâlnește pe bărbatul visurilor ei. Femeia încearcă să își salveze afacerea apelând la un consultant financiar. Ea descoperă totodată ce are nevoie pentru a face ca poveștile cu prinți în care crede să devină realitate. 

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1

Caseta tehnică

AKA

  • Mr. Fiction

Produs de

Larry Levinson Productions

Distribuitorul international

Hallmark

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
bainca pe 18 Octombrie 2021 00:49
Nota 8 Frumos , de vazut , poveste frumoasa
Un film frumos , chiar foarte placut si relaxant de vazut . L-am vazut azi si chiar mi-a placut cu toate ca am avut dubii la inceput . Este un film Hallmark vechi , bine facut , frumos ,romantic si emotional despre gasirea barbatului perfect care defapt nu exista .Mi-a placut si chiar ma bucur ca l-am urmarit , finalul este chiar perfect si cu o lectie de asemenea , din punctul meu de vedere . Pentru Actori , poveste , final , actiune merita nota 8 pentru toate cele mentionate si preferinta mea personala .
0 0
Dragos.87 pe 16 Octombrie 2021 16:28
Mi-a plăcut, este un film lejer cu o poveste interesantă și palpitantă pe alocuri, are și niște actori simpatici care fac deliciul privitorului..Puține accente de romantism are dar în rest merită vizionat cu siguranță de orice vârstă..
0 0

Spune-ţi părerea despre Love by the Book

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells