L'incredibile storia dell'Isola delle Rose

(2020)

Povestea incredibilă a Insulei Trandafirilor

Poster L'incredibile storia dell'Isola delle Rose Postere L'incredibile storia dell'Isola delle Rose

Sinopsis L'incredibile storia dell'Isola delle Rose

L'incredibile storia dell'Isola delle Rose

Un inginer idealist își clădește propria insulă în largul coastei italiene. Când o ridică la rangul de națiune, atenția lumii și a guvernului se îndreaptă asupra sa.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • Rose Island

Produs de

Groenlandia

Distribuitorul international

Netflix

Țara

Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
liana10 pe 18 Februarie 2021 03:01
Cum e să ai posibilitatea să-ți pui ideile în aplicare și să-ți construiești o platformă în largul mării, o insulă pe care să o numești Insula Trandafirilor? Cum e să-ți construiești o lume a ta? Un stat independent? E simplu. La fel de simplu cum "un câine se linge la ouă. De ce? Pentru că poate!" Explicația aceasta e chintesența filmului. Au putut, au reușit, iar această insulă a existat din mai 1968, până în februarie 1969 când a fost distrusă. Dar un om și-a împlinit un vis și a avut pentru câteva luni insula lui, statul lui.
2 0
ciuciubau pe 27 Ianuarie 2021 13:31
Incredibila poveste a insulei trandafirilor
SINOPSIS
Insula Trandafirilor spune povestea lui Giorgio Rosa, care a pornit să-și creeze propria națiune separată de Italia. Efortul lui Rosa poate să fi fost discuția Europei cu zeci de ani în urmă, dar povestea bizară a trecut în uitare, odată cu trecerea timpului. Iată ce trebuie să se ştie despre nenorocirile sale.
Născut în 1925 la Bologna, Rosa a fost inginer italian. În 1967, inginerul italian Giorgio Rosa a finanțat construcția unei platforme de 400 de metri pătrați (4.300 de metri pătrați), la 11 km (6,8 mile marine) în largul coastei provinciei Rimini, chiar în afara apelor teritoriale ale Italiei. Rosa a susținut că, deoarece insula se afla în apele internaționale, Italia nu avea nicio suveranitate asupra ei. A început cu nouă stâlpi goi, apoi a introdus tuburi de oțel în stâlpi și i-a împins în fundul mării, umplându-i cu… citeşte

2 0
AdriAdrianna98 pe 03 Iulie 2022 15:44
E interesantă ideea, mai alea că e după un caz real. Cu toate astea, mi se pare foarte greu de urmărit. E un film ''agitat'' în sensul rău, cu personaje enervante și obositoare motiv pentru care nu am putut urmări până la capăt.
0 0
mladitza pe 03 August 2021 12:25
nu m-a impresionat foarte mult
Din descriere și din comentarii m-am așteptat la ceva mai mult de la acest film. Nu am avut răbdare să îl duc până la sfărșit, am văzut trei sferturi din el. Subiectul este interesant, poate dacă ar fi avut o altă abordare, nu cea caricaturală (cel puțin așa am receptat-o eu), m-ar fi atras mai mult. Nu m-a convins prea mult nici Elio Germano, parcă mai bine a jucat Leonardo Lidi.
Eu nici nu sunt fan comedii, poate de aceea nu am rezonat. Dar din când în când mă delectez cu câte o comedie, cea mai recentă vizionată de mine și care mi-a plăcut e „Adieu les cons”.
Dacă vă plac comediile, merită să aruncați o privire. E un film ok, dar eu am avut alte așteptări.

0 0
Daneata pe 04 Iulie 2021 11:24
Un film de vazut
Mi-a placut acest film pentru ca scoate in evidenta nevoia de libertate a omului, dorinta lui de a fi altfel, de a rupe chingile societatii in care este constrans si de a se manifesta liber. Finalul este trist pentru ca, in cele din urma, produsul libertatii este naruit de catre sistemul inchistat in propriile reguli, insa iubirea vine ca un pansament peste tot.
0 0
Domolul pe 05 Mai 2021 23:17
Oare este film sau realitate?
am pus acest titlu pueril, banal, plictisitor fiindcă văd că mai mult se vorbește de întamplarea/povestea în sine , uitând parcă este vorba de un film. Artistic, zic, nici măcar documentar ( nu că documentarele în ultimul timp ar însemna mai mult realitate)
În concluzie, despre film pot spune că, cel puțin ce se vede în primele 20 min, are un dialog de ”Mere roșii ” sau ”Declarație de dragoste”. Actorul principal joacă precum Ion Caramitru în film, ușor desuet, chiar seamănă fizic. Excentricul inginer care face tot felul de invenții, parcă mă uit la un film românesc de acum 30 de ani.. Mă aștept să apară și Arșinel, din clipă în clipă.

0 0
cristianboia pe 25 Martie 2021 13:57
Chiar dacă povestea adevărată e un pic diferită, filmul merită văzut, jocul actorilor e bun. Recomand cu încredere.
0 0
lili22 pe 02 Martie 2021 23:33
Nu inteleg de ce au facut din povestea asta o comedie usurica, sunt sigura ca lucrurile au stat cu totul altfel.
0 0

Spune-ţi părerea despre L'incredibile storia dell'Isola delle Rose

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu L'incredibile storia dell'Isola delle Rose
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells