Lies My Mother Told Me

(2005)

Minciunile mamei mele

Poster Lies My Mother Told Me Poster Lies My Mother Told Me

Sinopsis Lies My Mother Told Me

Mai mult

"Minciunile mamei mele" este un film canadian bazat pe viata escroacei Laren Sims. Personaj interpretat de Joely Richardson, aceasta paraseste orasul parintilor ei impreuna cu fiica sa Haylei (Hayden Panettiere) dupa ce este acuzata pentru a doua oara de furt si condamnata la 90 de zile de inchisoare. Furand identitatile femeilor intalnite pe drum, aceasta ajunge in cele din urma in Las Vegas, unde-l cunoaste pe Lucas MacKenzie si intra intr-o relatie cu consecinte neprevazute.


citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Eb00kie
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0

Caseta tehnică

Produs de

Nomadic Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Lifetime Home Video

Țara

Canada, SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
BaetuAndrei pe 12 Septembrie 2011 15:15
film inspirat dintr-un caz real. Laren Sims, o femeie ciudată, care face cadouri familiei folosind carduri furate, fuge din oraşul natal, împreună cu fiica ei, Haylei. Schimbându-şi mereu identitatea, furând şi minţind Laren îşi pierde o vreme urma. Împotriva voinţei fiicei sale, Laren se căsătoreşte cu avocatul şi crescătorul de cai Lucas. Dar curând Laren nu-şi mai poate ascunde adevărata identitate criminală, iar misterul faptelor ei este descoperit de Lucas.
1 1
Bratara1995 pe 02 Februarie 2012 13:41
Hayden- din nou extraordinara :) ce de fiecare data. filmul e bun dar sincera sa fiu m-am uitat la el doar din cauza ca Hayden joaca :X
0 0
Vegetarian pe 02 Februarie 2012 00:32
La filmu asta Lies My Mother Told Me (2005) desi nu are sinopsis , in 2feb12 la wiki scria '' Acest sinopsis nu mai poate fi modificat . '' . Am scris la Feedbac reclamatie .

Film inspirat dintr-un caz real . Laren Sims , o femeie ciudată, care face cadouri familiei folosind carduri furate, fuge din oraşul natal, împreună cu fiica ei, Haylei. Schimbându-şi mereu identitatea, furând şi minţind Laren îşi pierde o vreme urma. Împotriva voinţei fiicei sale, Laren se căsătoreşte cu avocatul şi crescătorul de cai Lucas. Dar curând Laren nu-şi mai poate ascunde adevărata identitate criminală, iar misterul faptelor ei este descoperit de Lucas.

0 0

Spune-ţi părerea despre Lies My Mother Told Me

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells