School's Out

(2019)

Ultima zi de școală

Poster School's Out Postere School's Out

Sinopsis School's Out

Un profesor suplinitor descoperă că șase dintre elevii lui au o influență ciudată asupra restului școlii și că ar putea fi vinovați de sinuciderea unui profesor. El devine obsedat de acești copii.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

AKA

  • L'heure de la sortie

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mladitza pe 14 Ianuarie 2020 23:54
un thriller psihologic suprarealist, kafkian inca din enunt
dar bineinteles ca trebuiau sa bage si o chestie de political correctness, profesorul acela sensibil, inteligent si educat, devotat meseriei trebuia sa fie... gay, ca altfel nu se putea! Bine macar ca era singur (adica fara partener) si ne-am lipsit de... scene fierbinti!
E un pic marxist ecologist filmul, dar bine realizat. Altfel, filmul atinge multe probleme contemporane: terorismul, coruptia politica, dar mai ales prin actiunile celor sase mici genii se pune un accente deosebit pe: poluarea mediului, sistemul educational depasit, problemele de adapare ale adolescentilor supradotati, comportamentul unora fiind sociopat, sfidand permanent adultii, avand tendinta de a se izola si forma mici caste, socand apetitul lor pentru violenta si autodistrugere. Filmul vrea sa spuna ca aceste probleme sunt doar o particica din sinuciderea (neconstientizata) colectiva a omenirii... Un grup de… citeşte

1 2
gbanescu pe 03 Ianuarie 2021 21:10
Undeva intre “A perdre la raison” si “Melacholia”
Exista o presimtire a raului in multe dintre secventele filmului. Muzica si filmarile creeaza o atmosfera lugubra. Simti ca se va intampla ceva rau. Cam cum era in “A perdre la raison” (2012).
Aici, un grup de copii supradotati actioneaza aparent ca o “secta”, ai carei membrii masochisti par de-a dreptul posedati. In fapt, la fel ca in “Melancholia” (2011) a lui Lars von Trier, ei STIU ca vine SFARSITUL si atunci se autoflageleaza, se “antreneaza pentru a nu mai simti nimic”.
Profesorului care ii indeamna sa fie mai relaxati intrucat “au tot viitorul in fata”, ei ii raspund: “E prea tarziu. Nu exista viitor.”
Filmul nu e rau; finalul insa… parca nu e pe masura lui.
Si un citat care merita retinut: “Dispretul anihileaza injuriile mai repede decat razbunarea”.

0 0
lili22 pe 25 Mai 2020 00:36
Imi dadeau fiori copiii aceia, aveau ceva sinistru.Finalul mi s-a parut ratat.
0 0

Spune-ţi părerea despre School's Out

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu School's Out
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells