Ladies Night

(2005)

Victimele nopții

Poster Ladies Night Postere Ladies Night

Sinopsis Ladies Night

Jesse si Susan sunt chemati sa investigheze disparitia ciudata a lui Carol Ross, dupa ce a retras 300.000 $ din contul companiei. Dar se pare ca este un caz mult mai complicat decat disparitia unor bani. Carol este doar un caz dintr-un lant intreg de crime.

Art este un criminal in serie, obsedat de femei singure, pe care le prindea si le obliga sa scoata sume mari de bani de la sefii lor inainte sa le omoare. Implicati intr-un complot periculos, politistii incearca sa-l impiedice pe criminal sa faca alte victime.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.4
Claudette Mink Claudette Mink Susan Vercillino Garry Chalk Garry Chalk Draper Ona Grauer Ona Grauer Emily Morgan
Colin Ferguson Colin Ferguson Jesse Grant Paul Michael Glaser Paul Michael Glaser Art Kirkland Hiro Kanagawa Hiro Kanagawa Mr. Muriyami
John Salley John Salley Elroy Allison Hossack Allison Hossack Carole Ross Ty Olsson Ty Olsson Mitch Ross
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Canada

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 16 Noiembrie 2010 13:35
, , Este un film potrivit si pt lista : Metode nelegale de procurat bani pt muribunzi .. = cum pot fi inselate femei singure . Camere video puse in detectoru de fum etc pt supravegherea victimei pot deveni incriminatorii . Probele video ale unor crime trebuie distruse nu doar sterse !

. . .Filmu asta mai poate fi adaugat si in lista : Marile si oceanele sunt locuri periculoase pt cei care calatoresc pe mare sau deasupra ei : iesirile in largul marii , oceanului etc pot deveni mortale .

. . Dupa ani de cariera femeile singure au nevoie sa le spuna cineva ca au un zambet frumos . Este suficient ca sai dea celui ce ii zice ce vrea sa auda , imprumuturi din banii firmei pt 1-2 zile . La inceput ofera 30.000 $ , respectivul promitandui sai dea inapoi 40.000 $ dupa 2 zile . Banii erau pt o `` cauza nobila `` - sprijina temporar administratorul unei firme care ajuta… citeşte

6 4
Vegetarian pe 17 decembrie 2011 21:06
A iubi inseamna a suferi , si cum multi fug de suferinta , putini stiu sa iubeasca .
cezarika21 pe 27 Mai 2015 06:17
Un Landru mai rafinat
În perioada 1915-1919 un escroc sentimental francez pe nume Henri Désiré Landru (poreclit de presă ”Barbă-Albastră”) a convins 10 femei necăsătorite să-i încredințeze lui economiile de-o viață, amăgindu-le că vor începe o viață nouă împreună, după care le-a asasinat cu sânge rece. El nu și-a recunoscut niciodată crimele, iar condamnarea sa la moarte s-a făcut pe baza unor dovezi circumstanțiale.

”Ladies Night” are un subiect oarecum similar. Escrocul sentimental nu se mai mulțumește aici doar cu economiile victimelor, ci le convinge să delapideze sume mari de bani de la firmele pentru care lucrau, după care le asasinează. Prezentând două acțiuni în paralel (seducerea femeilor de către criminal și încercarea de depistare a sa de către niște investigatori ai unei firme de asigurări), ”Ladies Night” pare mai mult un film de… citeşte

2 0
liviuneagu pe 26 Februarie 2013 23:15
Noaptea femeilor
Un film foarte bun, un scenariu excelent. Îl recomand.
0 2

Spune-ţi părerea despre Ladies Night

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Ladies Night
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells