La prima notte di quiete

(1972)

Prima noapte de liniște

Poster La prima notte di quiete Poster La prima notte di quiete

Sinopsis La prima notte di quiete

Daniele se angajează ca profesor la un liceu din Rimini. În prima lui zi deșcoală o cunoaște pe Vanina, o tânără de care se simte foarte atras și încep să petreacă tot mai mult timp împreună, stârnind gelozia iubitului fetei. Daniele și Vanina își fac planuri de viitor, însă iubirea lor sfârșește tragic.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: margott
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2
Alain Delon Alain Delon Daniele Dominici Giancarlo Giannini Giancarlo Giannini Giorgio Mosca aka 'Spider' Alida Valli Alida Valli Marcella Abati - Vanina's mother
Lea Massari Lea Massari Monica Renato Salvatori Renato Salvatori Marcello Carla Mancini Carla Mancini Female Student
Sonia Petrovna Sonia Petrovna Vanina Abati Salvo Randone Salvo Randone Professor Porra Krista Nell Krista Nell Martine - the girl reading Daniele's palm
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 11 Februarie 2016 13:07
acceptabil
Un film realizat in anii in care cinematografia italiana dadea tonul.Nu e un film la nivelul marilor filme realizate in acei ani , dar Alain Delon joaca bine.Finalul, tragic, previzibil.
1 1
cosmin742000 pe 04 Decembrie 2013 14:56
Un exemplu de film foarte bun facut dupa o ideea simpla , dar in care a contat foarte mult scenariul , regia , jocul actorilor , de ce nu si coloana sonora exceptionala ?
1 1
margott pe 13 Iunie 2012 22:12
Un film la fel de bun ca si Samuraiul (din ciclul filmelor cu Alain Delon), insa nu la fel de celebru. O atmosfera melancolica, un pic dramatica, subliniata de coloana sonora tipica anilor '70, care vorbeste despre iubiri neimpartasite si despre iubiri la inceput de drum. Daniele, un profesor venit sa predea intr-un liceu refuza sa se complaca intr-o relatie care nu-l mai multumeste si empatizeaza cu una din elevele sale, o frumusete misterioasa a carei tristete il atrage ca un magnet. Fata ii raspunde la sentimente, insa dragostea nu-i usoara.
1 1
Maverick63-7 pe 09 Martie 2018 19:37
Cu o poveste destul de interesanta si o regie buna, filmul merita vazut. Prezenta lui Deloin ridica nivelul si atractivitatea filmului.
0 0
ioghi pe 23 Septembrie 2012 10:17
o porcarie de site, trebuie sa cer avizul regizorului, ca sa vad un film vechi ?
0 6

Spune-ţi părerea despre La prima notte di quiete

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells