La Dame de Monsoreau

(2008)

Doamna de Monsoreau

Poster La Dame de Monsoreau Postere La Dame de Monsoreau

Sinopsis La Dame de Monsoreau

Mai mult
Tradari, razboaie religioase, intrigi politice, comploturi, ambitii, destine contradictorii, iubiri, si sentimente exacerbate, fac ca, in 1578, Franta sa fie un regat in deriva. Contele de Monsoreau, un apropiat al monarhului, se indragosteste de tanara domnisoara Diane de Meridor. Desi aceasta nu-i impartaseste sentimentele, el obtine, de la tatal fetei, prin inselaciune, acceptul casatoriei. Diane se resemeneaza intr-o casnicie fara iubire, pana in ziua in care il intalneste pe contele Bussy d'Amboise, un protestant cunoscut, de… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Mihaita75 pe 22 Martie 2022 16:55
Dezamăgitor!!!
Un roman de capă și spadă ce ar fi trebuit să aibă parte de o ecranizare cu mult peste medie.
Din nefericire, totul (adica vreo 3 ore) nu e decât o insailare de scene, cu o abordare asemănătoare creatorilor de telenovele.
E absolut supărătoare lipsa fluiditatii la un asa fir narativ, cu atâtea personaje istorice, ce ar fi trebuit de defileze de-a dreptul în scene memorabile.
Iar când scenariul nu te ajuta și nu ești vreo Sophie Marceau ori Daniel Auteuil, nu prea ai ce sa salvezi dintr-un rol...
Aaa, iar regizorul putea sa se străduiască sa tragă niște cadre cu adevăratul Luvru. E normal sa nu știm cum arata casa D'Amboise ori alte reședințe, dar măcar adevăratul palat al regilor Valois sa fi apărut în film!

0 0

Spune-ţi părerea despre La Dame de Monsoreau

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu La Dame de Monsoreau
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells