Kokuhaku

(2010)

Confessions

Poster Kokuhaku Postere Kokuhaku

Sinopsis Kokuhaku

Mai mult

Confessions este o drama japoneza, despre planul ingenios de razbunare al unei mame aflata in durere. Yuko Moriguchi (Takako Matsu), profesoara de liceu (clasele mici), anunta ca-si va da demisia. Ea releva faptul ca fiica sa, Manami, a fost ucisa de catre doi dintre elevii sai, pe care ii desemneaza "Elevul A" si "Elevul B". Povestind despre comportamentul lor, identitatile acestora vor iesi repede la iveala. Ea admite ca a injectat din sangele infectat cu HIV al sotului ei mort in cutiile cu lapte din…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: mvpsebi
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.7

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Japonia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 01 Octombrie 2012 22:58
Filmul asta parca-i desprins din trilogia The Vengeance, oricum asiaticii abordeaza cam des tema razbunarii. Mie Confessions mi s-a parut foarte poetic, stilizat intr-un mod aparte, iar coloana sonora, in special melodia care constituie tema muzicala a primului fragment din film (Boris - My Machine), iti atinge toate corzile sensibile. De mentionat ca acest film a candidat pentru premiile Oscar din 2011 pentru cel mai bun film strain.
8 1
mvpsebi pe 21 Martie 2011 18:41
Razbunarea'i arma prostului? aici nu prea.
Pot spune ca mi-a placut, chiar daca la inceput nu mi s-a parut a avea vreo prea mare logica filmul. Insa de indata ce am auzit 'confesiunile' celor doi ucigasi, lucrurile au prins din ce in ce mai mult sens si o adevarata drama s-a conturat, fie ea si cat de aparent neverosimila. Deasemenea, mai pot spune ca pe langa implicatiile legate de educatie, razbunare (si destule alte teme atinse), filmul mi s-a parut c-a avut o anumita stilistica, metaforica parca, iar finalul (ultima confesiune) a fost de-a dreptul grozav, chiar epic!
5 2
Namaste pe 13 ianuarie 2012 15:03
Sebi, ai dezvaluit cam mult in sinopsis. :P
mvpsebi pe 13 ianuarie 2012 18:20
Scuze! :) Probabil m'a cuprins entuziasmul de pe urma vizionarii filmului. It won't happen again! :D
KarGo pe 02 Februarie 2013 03:54
Cei care nu gusta filmele asiatice nu vor fi impresionati, pentru ceilalti va fi o adevarata incantare. Pentru mine nu este doar cel mai bun film japonez al lui 2010, ci este unul dintre cele mai bune filme vazute in ultimii ani. M-a captivat de la inceput si pana la final cum rar o face un film. O drama psihologica plina de suspans care te intoarce pe toate partile si isi lasa adanc amprenta in mintea spectatorului mult timp dupa vizionare. Scenariul este ca un puzzle, piesele fiind confesiunile personajelor centrale care puse la final cap la cap te fac sa intelegi complexitatea si profunzimea povestii. Cinematografia este poezie pura, una in stil bacovian, regia este foarte buna, actorii joaca impecabil, iar muzica intregeste excelent atmosfera. De la mine are un mare 10, in special pentru realizare.
4 0
Eb00kie pe 01 Octombrie 2012 23:06
Intr-o zi vreau sa pot realiza ce e norma si ce e stil in aceste filme japoneze. Mi se pare efectiv foarte dificil sa construiesc personaje fara un standard.
Ce copii machiavelici au.

3 0
Mariako02 pe 30 Mai 2012 20:31
superb filmul, are de toate: regie buna actori deasemenea si un scenariu care te uimeste. dupa ce vezi filmul ramai profund impresionat .se mai fac drame foarte bune dar trebuie sa cauti. nota 10 :)
3 1
IonutBerechet pe 31 Ianuarie 2013 23:25
Cine a spus ca japonezii nu stiu sa sara?
Chiar daca incepe un pic confuz, pe masura ce se desfasoara te cuprinde total.
Exceptional!!!

2 1
xerses pe 25 Iunie 2016 16:46
Sincer, mi s-a parut destul de dusa la extrem joaca psihologica.
1 1
Smrs pe 18 August 2023 13:28
Bun
Filmul începe foarte bine în materie de provocare a aperceptivității cinefilului, cu o profesoară a cărei fiică a fost ucisă în școală, însă devine mai greu de urmărit prin desfășurarea pe cadrele numite Confesiuni. E tipul de film mindfuck, o dramă psihologică de calitate. Merită văzut.
0 0
lili22 pe 04 Iulie 2020 18:35
Un film foarte inteligent, bine jucat, aminteste de un videoclip sau mai multe puse cap la cap.Recunosc , cu acest mod de a face un film nu sunt obisnuita, inca.
0 0
Mitza_MvP pe 22 Noiembrie 2016 00:33
Unul dintre cele mai bune filme psihologice vazute,poate undeva intr-un top 5....genial,impresionant,complex,filmul acesta redefineste termenul "film psihologic".
Ti se dezvaluie pas cu pas, ca si cum ai sta la o masa si ai incerca sa faci un puzzle,incet,incet,dar parca fiecare piesa pe care reusesti sa o pui unde trebuie iti aduce o scanteie de bucurie in suflet,ca ai reusit ceva.....
E.....cam asa as descrie eu acest film si inca mi se pare ca ce spun e prea putin...

0 0
sabinalin pe 15 Martie 2016 11:50
Sa respectam legea, asta-i esenta de baza a democratiei. Dar ce te faci cand, in cazul unei crime, legea e parca facuta in asa fel incat sa-l protejeze pe cel care a ucis? Nu prea iti mai raman multe de facut, ai doua variante mari si late: fie te resemnezi asteptand justitia divina, fie iti iei soarta in propriile maini si mergi pana la capat asa cum a facut-o contele de Monte Cristo cu riscurile de rigoare, a se citi "Mana de mort". Inca un film asiatic interesant si bine facut chiar daca regizorul il cam oboseste pe spectator cu taieturile nervoase stil videoclip.
0 0
eko pe 05 Ianuarie 2013 04:37
Doar te tachinam.. Un film incredibil de bun despre razbunare cu o poveste plina de suspans , te face sa te intrebi in fiecare minute oare ce s-ar putea intampla in continuare . Toti actorii au jucat impecabil , educatoarea si cei 3 elevi din centrul atentiei au nota 10 , muzica perfect aleasa cu regia , totul se leaga perfect nu ii gasesc nici un minus , nimic. acest film m-a convins sa urmaresc filmele japoneze , pana acum le urmaream doar pe cele koreene. nota 10 si pot spune ca e cel mai bun film japonez pe care il vad.
0 1
Rippa pe 27 Februarie 2014 15:53
Cei care nu gusta filmele asiatice nu vor fi impresionati, pentru ceilalti va fi o adevarata incantare. Pentru mine nu este doar cel mai bun film japonez al lui 2010, ci este unul dintre cele mai bune filme vazute in ultimii ani
0 2
DeadSea07 pe 06 Iulie 2013 16:11
Parerea Mea Despre Acest Film O Puteti Vedea Pe Contul Meu (Vechi) KaRgo
0 5

Spune-ţi părerea despre Kokuhaku

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Kokuhaku
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells