Glass Onion: A Knives Out Mystery

(2022)

La cuțite: Misterul din Grecia

Poster Glass Onion: A Knives Out Mystery Postere Glass Onion: A Knives Out Mystery

Sinopsis Glass Onion: A Knives Out Mystery

Glass Onion: A Knives Out Mystery trl 2 SUB

Ești invitat să cauți piesele de puzzle. În continuarea filmului La cuțite al lui Rian Johnson, detectivul Benoit Blanc călătorește în Grecia pentru a desface ițele misterului din jurul unui nou set de suspecți pitorești.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
Vezi pe Netflix
O nominalizare Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Glass Onion
  • Couteaux Dehors 2
  • Cipolla di vetro - Knives Out 2
  • Knives Out 2

Produs de

T-Street

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
AndyStoica pe 26 Decembrie 2022 22:17
Las acest comentariu după ce am terminat vizionarea filmului pe Netflix. Scenariul a fost un gunoi. Oricât de mult aș vrea sa ignor propaganda woke/lgbt, nu pot. Devin din ce în ce mai agresivi și am impresia că întreaga poveste este construită în jurul acestor personaje. Nu este de mirare de ce scenariul este execrabil. Nu cred că era necesară gayficarea lui Daniel Craig. Mai penibil și mai forțat de atât nici că se poate. Construcția personajelor a fost slabă, la fel și replicile. Un murder mystery inspirat din cărțile Agathei Christie, cu un scenariu previzibil și personaje insuportabile care nu livrează nicio emoție. Păcat de primul film, chiar a fost reușit. Pierdere de timp!
6 2
NicushorR. pe 25 Decembrie 2022 18:05
Ferească Ăl de sus... Ce film slab!
Am rezistat o oră. Atât. Cu greu.
Un alt film pe Netflix, o nouă dezamăgire.
Deci... Oamenii sunt pe insula privată a unui miliardar, cu tehnologie din viitor, toate condițiile. Iar, dacă au nevoie de asistență medicală ori Poliției, trebuie să aștepte până ziua următoare, la ora 6 dimineața, fluxul, să poată ajungă o barcă la ei. ????????????
Mă mir cum, în ora de vizionare, n-a apărut nici un homosexual, vreo lesbiană, vreun binar sau mai știu eu ce.
E absolut jenant cum actori de renume acceptă să joace în mizerii de genul.

5 3
AndyStoica pe 26 decembrie 2022 22:09
Nu vreau să vă dezamăgesc, dar nu am scăpat de elemente gay nici în filmul ăsta. Chiar personajul interpretat de Daniel Craig a fost gayficat. Vor distruge cinematografia cu mizeriile lor propagandiste.
Myfairlady94 pe 26 Decembrie 2022 22:27
Primul film a fost vizionat cu multă plăcere. L-am revăzut recent pentru a treia oară. Pe al doilea, din nefericire, nu am putut să îl duc la capăt. Actori nepotriviți, scenariu slab. Un film kitsch în care au fost inserate elemente moderne care să prindă la publicul spălat pe creier. Dezamăgitor.
3 1
liviupopescu20 pe 15 Ianuarie 2023 19:14
Foarte slab in comparatie cu primul film. dezamagitor pot spune
2 0
diablo85 pe 26 Noiembrie 2022 07:27
Vazut
La Londra a avut deja premiera.
Benoit Blanc din nou in actiune. Blocat in anul de pomina 2020, Blanc vegeteaza intr-un apartament alaturi de Phillip, petrecandu-si majoritatea timpului in cada si cautand un strop de aventura care-i sa-i stimuleze mintea. Oportunitatea se iveste odata cu invitatia pe insula unui bogatas, ca sa ia parte la un joc : gaseste criminalul.
Actori de calibru, scenariu bun, foarte amuzant, poate putin cam lung si plictisitor pe alocuri. Nota 7.5

2 0
yanysboy pe 25 Decembrie 2022 12:52
Doamne ce film jalnic... și te gândești că a fost locul 1 la filme în Uk :)))) un film de nota -1 două ore pierdute din viață pentru un căcat de film
2 2
user-63d84ad3b1215 pe 31 Ianuarie 2023 00:56
Primul film a fost altceva. Partea a 2 a o porcărie!!!
1 0
Gabytzzzu pe 30 Decembrie 2022 02:01
Mult sub prima parte. Prima jumătate de film m-a făcut curios , pare ca e clădita bine povestea, după care îți dă senzația ca restul povestii e făcută pe genunchi, ca trebuiau sa se încadreze intr-un anumit număr de minute și trebuie sa termine mai repede ca s-au întins prea mult. Probabil ca din cauza faptului ca se face comparație cu primul film, te aștepți la un plot twist, iar pe lângă ca nu vine cu unul, finalul este chiar previzibil. Mult prea multe glume de prima mana, pentru mase. Și în prima parte erau, dar parca acum au fost mult mai multe, deranjant. Per total un film de duzina, de duminica seara.
1 0
andrei_oarga pe 28 Decembrie 2022 08:01
Sub prima parte datorită primei jumătăți care este cam plictisitoare,însă din a doua jumătate lucrurile devin interesante si cu răsturnări de situație reușite,Daniel Craig foarte bun din nou dar se remarca si Edward Norton si Janelle Monae,merita totuși vazut si acesta dar nu mai are impactul primei parti!
1 0
mihnea_aspru95 pe 2 ianuarie 2023 01:06
finalul a fost stupid cu toata treaba aia cu Mona Lisa. Actorii insa si-au fct treaba bine, Norton a incercat sa fie un fel de Chris Evans , si Monae - Ana de Armas in partea asta. Singura care a fost mai slabuta, Jessica Henwick, nu m-as fi asteptat s-o vad atat de putin pe ecran sau regizorul s-o puna atat de putin in valoare, pe cand in Gray Man, Underwater chiar si Matrix Renasterea...si-a facut treaba cu brio.
hitman78 pe 24 Decembrie 2022 22:17
După părerea mea e cu mult inferior primului,pe tot parcursul filmului am avut senzația că nu se ia în serios,a mizat mai mult pe partea de comedie în detrimentul suspansului.Nu m-am atașat de niciun personaj nici Benoit Blanc interpretat de Daniel Craig nu mai are carisma din primul Knives Out.Scenariul nu e dezastru are și părți interesante dar per total e slab.Si lungimea considerabilă a filmului nu face decât să amplifice starea de plictis.Nu recomand
1 0
Jigorugu pe 08 Mai 2023 03:02
Mult sub "knives out 1" . Filmul sugerează că detectivul ar fi gay : locuiește cu Hugh Grant , are eșarfă la gât și o "roată desumflată" ....
1 1
sabinalin pe 19 Ianuarie 2023 21:35
,,Knives out,, , e bine ca mai au succes si filme comerciale facute inteligent, e nevoie si de entertainment de foarte buna calitate. Povestea a mers mai departe, s-a implicat Netflix si e bine ca s-a intamplat asa, standardul n-a coborat. Daniel Craig a terminat-o cu Bond, James Bond si acum franciza pare in impas, sa vedem daca producatorii vor gasi solutia onorabila de a o resuscita asa cum s-a intamplat cand l-au adus in centrul atentiei pe Pierce Brosnan. Cat despre mister Craig, nu mai e Bond, traiasca Benoit Blanc, personajul inventat de Rian Johnson cu misiunea de a fi un Hercule Poirot modern. Mai putin elegant comparativ cu belgianul Agathei Christie, cu ceva mai putin umor si mai putine hachite. Benoit Blanc lucreaza tot cu ,,micile celule cenusii,, , scenarii bune sa fie, personajul are potential, din cate am citit e deja pe teava al treilea film. Si un pic de politically… citeşte
1 1
Tamlyn pe 05 Ianuarie 2023 20:31
O mizerie de film! Ce risipă de bani pe actori și pe locație.
1 1
AdriAdrianna98 pe 27 Noiembrie 2023 14:54
interesant stilul, te pacaleste cu inceptul care pare un film prostesc cu dialoguri pentru copii de scoala primara, si cand nu te astepti iti da niste plot twists de nu mai stii de unde sa-l mai iei si cum sa mai tii pasul cu el. mi-a placut, merita vazut, si nu va lasati pacaliti de inceputul greoi si incurcat.
0 0
user-643509915c3b2 pe 25 Septembrie 2023 19:16
Un alt gunoi Woke Mystety marca Netflix..........nota 1
0 0

Spune-ţi părerea despre Glass Onion: A Knives Out Mystery

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Glass Onion: A Knives Out Mystery
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells