Kielletty hedelmä

(2009)

Fructul oprit

Poster Kielletty hedelmä Poster Kielletty hedelmä

Sinopsis Kielletty hedelmä

Mai mult
Kielletty hedelmä

Modul de viață al unor comunități religioase foarte conservatoare din Finlanda, care interzic membrilor lor orice plăcere „lumească“ este văzut prin prisma a două tinere care înfruntă aceste reguli.
Maria și Raakel, două fete de la țară, din familii cu tradiție apostolică luterană, se apropie de vârsta măritișului. Amândouă au logodnici fideli. Maria pleacă să lucreze la oraș pe timpul verii. Acolo încearcă lucruri noi: se machiază, bea cidru, iese la dans,…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

AKA

  • Forbidden Fruit

Produs de

Anagram Produktion

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Sandrew Metronome Distribution

Țara

Finlanda, Olanda

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
marta.b pe 06 Decembrie 2010 00:06
"- Nu ti-e frica de necunoscut?
- Nu stiu, am sa vad dupa ce-l descopar."

3 0
alex_il_fenomeno pe 05 Decembrie 2011 20:02
o drama foarte interesanta , care ne prezinta o alta perspectiva asupra vietii in cadrul unei comunitati religioase . am apreciat foarte mult la film originalitatea de care a dat dovada , pentru ca a reusit sa vina cu ceva nou fata de ceea ce s-a spus si de ceea ce am vazut pana acum . actorii , desi sunt foarte tineri , au jucat nemaipomenit , iar cursul povestii a fost atat de alert , incat nu te lasa sa te plictisesti deloc , desi filmul dureaza ceva ... eu il recomand , pentru ca o astfel de productie ar trebui vazuta de un cinefil adevarat macar o data in viata .
1 0
mattila pe 26 Februarie 2013 22:52
capodoperă finlandeză
un film incredibil! original, ușor controversat și profund artistic, drama lui Dome Karukoski parcă izbește realitatea și reveria prin trăirile celor două tinere. când adolescentele ajung în Helsinki li se deschid două porți, a vieții curate și a celui ce este permis de dogma și cea a celui ce ele vor să fie permis. iar astfel începe atât conflictul interior mai mult, dar și transformarea fetelor. eu aș numi-o interschimbare de concepții pe care marele oraș le-a cauzat în mintea lor. acest film nu se vizionează ci efectiv se trăiește, respirând alături de Raakel și Maria.
0 0
Iamsaved pe 17 Decembrie 2010 01:01
Ideea n-a fost rea,dar filmul nu m-a impresionat,nu este un film rau dar nu are sclipire deloc.
0 0

Spune-ţi părerea despre Kielletty hedelmä

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells