Kettle of Fish

(2006)

Dragoste în ape tulburi

Poster Kettle of Fish Postere Kettle of Fish

Sinopsis Kettle of Fish

Kettle of Fish

Mel (Matthew Modine) este un muzician din Manhattan care decide să se mute cu prietena sa. El închiriază apartamentul său lui Ginger (Gina Gerson), o englezoaică biolog proaspăt venită în oraș. În ziua în care se mută, Mel se îndrăgostește de mireasa la nunta căreia a fost angajat să cânte. Bărbatul se desparte de prietena lui și este nevoit să împartă apartamentul cu Ginger.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.2

Caseta tehnică

AKA

  • Che bel pasticcio

Produs de

Kettle of Fish Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Screen Media Films

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 06 Iunie 2015 04:53
Un film degeaba.
Foarte slaba aceasta "comedie" romantica. De comedie cred ca nici nu se poate vorbi, iar romantism... avem in masura in care si Matthew Modine, Mel aici, poate intruchipa o jumatate romantica. Plus ca mai avem si acele prim-planuri ale lui Ginger, Gina Gershon, prim-planuri gen EBA, cu acele posturi pantentate de mandra posesoare de botox. Probabil ca tuiguierea buzelor o fi vreo chestie romantica ce mie imi scapa.
Ideea ce se vrea practic a fi un catalizator al povestii este atat de insignifianta si de mica, incat practic tot filmul este minimalizat si redus la o idila ridicola. Fara personaje de nici un fel, fara farmec si fara sclipire, filmul are doar acel pestisor zglobiu si 2-3 broaste.
Regizoral s-a reusit ca, desi actorul principal intruchipeaza un cantaret de jazz, filmul sa sufere enorm si la partea muzicala. Cu o coloana sonora formata din cateva acorduri… citeşte

6 0
Cretzulynne pe 14 Septembrie 2014 19:17
Un film despre paralele tipologice intre animale si oameni. Va recomand sa vizionati si "The Truth About Cats and Dogs" (1996), tot pe acelasi gen - vezi link: http://www.cinemagia.ro/filme/the-truth-about-cats-and-dogs-cine-pe-cine-iubeste-2356/

O comedie romantica, pe fundal de jazz, intre 2 locatari ai aceluiasi apartament, care aparent nu sunt niciunul genul celuilalt, ajung sa se indragosteasca datorita animalelor de companie.

Ca poveste, firul narativ este previzibil, dar doar in prima jumatate a filmului, fiindca in ultima jumatate sunt aduse in prim plan animalutele. Iar concluzia este evidenta.

0 2

Spune-ţi părerea despre Kettle of Fish

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells