Kenpuu Denki Berserk

(1997) - Serial TV

Berserk

Poster Kenpuu Denki Berserk Postere Kenpuu Denki Berserk

Sinopsis Kenpuu Denki Berserk

Kenpuu Denki Berserk trl 1

Kenpuu Denki Berserk se concentrează pe personajele Guts, un spadasin singuratic, și - respectiv - pe Griffith, liderul unei trupe de mercenari numită „Trupa șoimului”.
Seria surprinde firul narativ din Golden Age, perioada în care Guts s-a alăturat Band of the Hawk, întâlnindu-se cu celelalte personaje principale, Griffith și Casca.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.7
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • Berserk: Sword-Wind Tales

Produs de

OLM-Animation Studio

Distribuitorul international

Media Blasters

Țara

Japonia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
morfil pe 21 Noiembrie 2011 12:10
Finalul, de ce intotdeauna finalul?
In afara de primul episod si ultimele 3, toate celelalte, pur si simplu, m-au captivat... As putea descrie la nesfarsit frumusetea acestui anime, exceptand episoadele mentionate!!! Episodul 20, numit Sparks [Scantei], mi s-a parut cel mai bun, chiar genial... Acolo gasim un raspuns pentru toate eforturile umanitatii, in cuvintele batranului fierar: "Nu stiu de ce tot bat fierul incins si nici nu imi place... dar intotdeauna mi-a placut sa lovesc cu ciocanul si sa vad scanteile...."

Cu alte cuvinte, a redat exact ce a zis Gandhi: "Nimic din ceea ce face omul nu are valoare, dar este important ca face ceva..."

Astfel, imi dau seama ca oamenii cauta inca de la inceputuri sensul, rostul si nici acuma nu l-au gasit. Totusi, continua pe un drum neinteles spre necunoscut...

Parca am fi niste papusi - atunci, cine ar fi papusarul in lumea noastra, cine… citeşte

1 0
RoCkKiD pe 20 februarie 2012 22:27
Tocmai pentru ca autorii au preferat varianta asta de incheiere acest anime este unul cu totul special,din puctul meu de vedere preferinta ta nu ar fi facut decat un singur lucru..acela de a inscrie si acest anime pe o lista lunga de povesti trase la indigo.
morfil pe 22 februarie 2012 10:54
Este si acesta un punct de vedere corect! Totusi: 1. eu chiar nu am mai vazut un anime de acest tip, situat in Evul Mediu (ceea ce nu inseamna ca nu exista, poate chiar mai reusite) - evident, cu samurai sunt destule (referindu-ma la animeuri cu spadasini); 2. de ce nu au preferat alt final inedit, nu neaparat cele indicate mai sus de mine, care putea sa faca animeul special, de asemenea? Recunosc, este un final special, neanticipat, insa special in sens negativ, din perspectiva mea. Este trist sa sfarami idealurile personajelor si povestea splendida prin acest final de-a dreptul grotesc! Dar eu deja am reusit, in mare parte, sa raman cu amintirile frumoase din Berserk, nu cu cele urate...
Costirik pe 22 Iunie 2023 22:18
Japonezii sunt asi cand e vorba de drama totala. Doar ei pot crea un anime atat de superb si sa dea cu el de pamant la final. Totul pentru a evidentia aceasta plaga numita om.
0 0

Spune-ţi părerea despre Kenpuu Denki Berserk

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Kenpuu Denki Berserk
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells