J'veux pas que tu t'en ailles

(2007)

Nu pleca!

Poster J'veux pas que tu t'en ailles Postere J'veux pas que tu t'en ailles

Sinopsis J'veux pas que tu t'en ailles

J'veux pas que tu t'en ailles Paul este un psihoterapeut excelent si, ocupat cu atatea sedinte de terapie, pare sa nu observe ca relatia cu sotia lui, Carla, e tot mai rece. Rafael, unul dintre pacientii lui Paul, ii marturiseste ca s-a indragostit de o femeie maritata, iar psihoterapeutul intra in panica, caci nu trece mult pana isi seama ca este vorba chiar de Carla. In loc sa-si goneasca pacientul, Paul incearca sa-l manipuleze si sa-si recucereasca astfel sotia. Dar cat timp ii va face Rafael jocul?
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.4

Caseta tehnică

AKA

  • Please Don't Go

Produs de

Delante Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

UGC Distribution

Distribuit in Romania de

New Films Romania

Țara

Franta

Taguri

Box office J'veux pas que tu t'en ailles

Weekend premieră (28.07.2008)
  • Loc 11
  • Spectatori 279
  • Încasări (RON) 5.324,00
Total
  • Spectatori 2.395
  • Încasări (RON) 22.624,00
  • Încasări (USD) 9.416,04

Părerea criticului

Gloria pe 18 Martie 2009 17:48
Nu pleca!
Sa fii psiholog si sa descoperi ca unul dintre pacientii pe care ii ai este amantul nevestei tale nu e tocmai agreabil, dar e clar sursa unui plan ingenios (si, in acelasi timp, predictibil pentru spectator): sa-l convingi - in cadrul terapiei - pe amant ca relatia pe care o are este doar rezultanta nevoii de afectiune dupa pierderea tatalui si consecinta unei complicate relatii cu mama.

Spectatorul care nu face parte din casta psihologilor are doar o vaga idee despre ce inseamna sa manipulezi un client de-al tau ca psihoterapeut: poti usor da o directie sau alta convingerilor pacientului, dupa bunul (si de dorit onestul) plac; ei bine, tocmai asta ne prezinta scenaristul si regizorul filmului Nu pleca!J'veux pas que tu t'en ailles/Please Don't Go, Bernard Jeanjean: un caz amuzant din viata piparata cu tot felul de drame ale altora a unui psiholog (Richard Berry)… citeşte

1 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Gabriela Sirbu pe 06 Septembrie 2008 15:15
Un film despre un subiect milenara, actuala si cu caracter peren: problemele ce apar intr-un cuplu casatorit! Va recomand sa mergeti sa-l vedeti de mina cu sotia(sotul),amanta(amantul),iubita(iubitul) nu pentru ca veti invata ceva(teorie stim cu totii...practica ne omoara) ci pentru ca este - desi frantuzesc - un film bun, cu dialog si joc al "celor vinovati" lejer si firesc, umor subtil, adica merita vazut!
0 0

Spune-ţi părerea despre J'veux pas que tu t'en ailles

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells