I Come with the Rain

(2008)

Odată cu Ploaia

Poster I Come with the Rain Postere I Come with the Rain

Sinopsis I Come with the Rain

Mai mult

Un fost polițist din Los Angeles, Kline, călătorește în Hong Kong pentru a-l căuta pe Shitao, fiul dispărut al unui miliardar chinez. Cu ajutorul lui Meng Zi, un prieten și un fost coleg, care acum lucrează pentru poliția din Hong Kong, Kline urmărește o pistă lăsată de către Shitao. Această pistă duce către un gangster local, Su Dongpo, și prietena acestuia, Lili, care este frumoasă, dar totodată și dependentă de droguri. Dar Kline este distras de la această căutare, având…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.3

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 19 Noiembrie 2014 03:22
A big fssss!
Filmul pare o recapitulare a altor filme. Un fel de poveste din Mila Verde, combinat cu un final din Iisus din Nazareth, iar intre, cu diferite scene din filmele cu mafioti asiatice. O ciudatenie ce se vrea serioasa, profunda, dar care e atat de prost expusa si construita ca ti-e tie jena ca privitor de rusinea scenaristului si a regizorului. O gogoasa umflata care la atingere face un mare "fasss!" O pierdere de timp. Un 4.78.
5 1
bornStubborn pe 27 Mai 2011 23:48
Nu merita
Pacat de Hartnett ca joaca in genul asta de film. O fi vre-o forma stranie de exprimare regizorala, dar e scarbos si fara nici un inteles. Parerea mea "Nu merita"
2 3

Spune-ţi părerea despre I Come with the Rain

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells