The Grinch

(2018)

Grinch

Poster The Grinch Postere The Grinch

Sinopsis The Grinch

Mai mult
The Grinch RO SUB 2

Grinch este cel de-al optulea film de animație produs de Illumination și Universal Pictures. Bazat pe cartea clasică scrisă de Dr. Seuss, Grinch spune povestea unui morocănos cinic care se decide să fure Crăciunul, dar care e întors din drum de o fetiță care adoră Crăciunul. Amuzant, emoționant și frumos vizual, este o poveste universală despre spiritul Căciunului și despre puterea optimismului.

Pentru că, pe an ce trece, Crăciunul din orășelul Cinești devine tot mai colorat, mai agitat și mai…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Benedict Cumberbatch Benedict Cumberbatch Grinch (voce) Rashida Jones Rashida Jones Donna Lou Who Tristan O'Hare Tristan O'Hare Groopert (voice)
Scarlett Estevez Scarlett Estevez Izzy (voice) Angela Lansbury Angela Lansbury McGerkle (voce) Razvan Fodor Razvan Fodor narator (voce) (română)
Adina Lucaciu Adina Lucaciu Donna (voce) (română) Kenan Thompson Kenan Thompson Bricklebaum Pharrell Williams Pharrell Williams Narrator (voice)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Dr. Seuss' The Grinch
  • How the Grinch Stole Christmas
  • Il Grinch

Produs de

Universal Pictures

Tip Ecran

3D

Distribuitorul international

Universal Pictures

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

China, SUA

Box office The Grinch

Weekend premieră (19.11.2018)
  • Loc 1
  • Spectatori 61.949
  • Încasări (RON) 1.290.552,28
Total
  • Spectatori 262.651
  • Încasări (RON) 5.124.870,82
  • Încasări (USD) 1.251.914,82

Părerea criticului

Gloria pe 21 Noiembrie 2018 17:38
Emoție și morală ambalată cu umor
Animația The Grinch, cu premiera pe marile noastre ecrane vineri, 23 noiembrie, readuce în atenție un personaj care are capacitatea de a se salva pe sine și o poveste cu valențe terapeutice, la aproape un deceniu de la ultima ecranizare (How the Grinch Stole Christmas, cu Jim Carrey, anul 2000) a poveștii clasice scrise de Dr. Seuss. Noua animație, în care Benedict Cumberbatch dă glas personajului titular, ne face - pe noi adulții - să lăcrimăm, dar și să râdem copios. În plus, funcționează ca o adevărată poveste moralizatoare pentru copii, punctând comportamentul antisocial al protagonistului, „soluția” (răzbunarea) găsită de personaj, care pare salvatoare, dar nu aduce fericire și rezolvarea finală, eliberatoare.

Povestea de viață a lui Grinch, cu copilăria privată de afecțiune, este semnificativă şi sensibilă, personajul e construit… citeşte

6 3
erdfwergew pe 3 ianuarie 2019 19:03
cum dau play la film?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
FunnyX pe 02 Decembrie 2018 01:14
Imagini superbe, multa veselie, un Grinch care se vrea nesuferit dar, desigur, sfarseste prin a se schimba. E un film pentru copii, nici ca se putea altfel! :))
Un film pe care, prespun, cei mici il vor indragi, dar care pe mine nu m-a impresionat...
Il cataloghez ca fiind un film comercial, bine realizat tehnic, dar care nu reuseste sa te cucereasca, pe care il vei uita repede...

3 1
nico_nicolle pe 08 Decembrie 2018 11:58
Bun n.. Văzut de doua ori... Bunn, vesel.. Bine făcut
2 1
Catalinq pe 25 Decembrie 2019 22:12
Christmas Time !
Ideal de vizionat alături de familie. Varianta 4K HDR este excepțională și merită vizionat din toate punctele de vedere . Povestea binecunoscută , emoție cât cuprinde și finalul fericit reprezintă un cadou de Crăciun frumos împachetat.
1 0
berti1092 pe 11 Decembrie 2018 11:08
chiar am ras la aceasta animatie!
Este o animatie tipica perioadei sarabatorilor de iarna, dar nederanjanta. Cateva clisee, previzibila, dar super amuzanta si relaxanta. Nu este neaparat de vazut la cinema, acasa in familie poarte ar fi si mai placuta.
1 1
crintea_valerica pe 02 Decembrie 2018 17:40
recomand
Eu am mers la animație împreună cu fiica mea de 8 ani și pot să vă spun că am gustat din plin farmecul acestui desen animat. Am fost atent, am râs, m-am relaxat la fel ca un copil mai ales că se apropie cu adevărat Crăciunul. o mică recenzie http://valicrintea.ro/the-grinch-recenzie/
1 1
xerses pe 24 Ianuarie 2019 20:40
Cred ca ceea ce a reusit originalul sa fie pentru cinefili, cu greu va mai fi reusit de alt film cu acest nume.
1 2

Spune-ţi părerea despre The Grinch

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Grinch
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells