Home by Christmas

(2006)

Crăciunul împreună

Poster Home by Christmas Postere Home by Christmas

Sinopsis Home by Christmas

Mai mult
Julie are o familie fericita alaturi de sotul ei si de cei doi copii. Viata perfecta de care s-a bucurat timp de 21 de ani este data peste cap atunci cand sotul ei o paraseste pentru o femeie mult mai tanara. Julie ramane singura si fara nimic dupa acest divort dar ea trebuie sa gaseasca fortele necesare pentru a merge mai departe.

Atunci cand Julie afla ca fiica ei vine in vizita de Craciun ea trebuie sa faca un plan si sa vina cu niste idei pentru a-i oferi fetei niste sarbatori frumoase, nedorind sa o incarce cu problemele…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 22 Iunie 2011 20:16
un film foarte bun de vazut in timpul sarbatorilor de iarna , deoarece se va incadra perfect in atmosfera ! are putin dramatism , ceea ce il face sa fie si mai bun ! il recomand !
1 0
mihaelatb pe 27 Decembrie 2019 22:38
Cam batrana ca sa mai trezeasca pasiuni. Cred ca ar fi fost bine sa fi gasit o actrita care arata ceva mai bine. la cei 50 de ani pe care ii avea si ii arata, nu te miri ca a lasat-o sotul si te intrebi ce a gasit Michael la ea. Pentru tatal lui cred ca era potrivita, pentru el, cam vestejita! Cred ca a fost un concurs, cu ce coafura arata mai rau, castigatoare a fost cea latoasa, pe care o avea cand s-a dus la intalnire cu Michael, la Luigi". Cred ca s-au straduit sa o imbrace in hainele in care arata cel mai rau si in loc de machiaj, i-au accentuat ridurile.
0 0
Iulidesprefilme pe 24 Decembrie 2017 11:43
Un film de suflet despre soarta unei femei care, deși înfrântă, regăsește forța de a se ridica din propria cenușă...nu chiar singură, ci cu ajutorul unor oameni-prieteni adevărați...
0 0

Spune-ţi părerea despre Home by Christmas

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi familie
jinglebells