Gli anni più belli

(2020)

Anii noștri de glorie

Poster Gli anni più belli Postere Gli anni più belli

Sinopsis Gli anni più belli

Gli anni più belli SUB

Italia, 1980. Trei adolescenţi idealişti, Paolo, Giulio şi Riccardo, sunt nedespărţiţi şi împart totul frăţeşte. Între ei îşi face loc Gemma, iubita lui Paolo, care devine o constantă a vieţii lor. Dar timpul trece, iar viaţa îi desparte pe măsură ce fiecare îşi urmează propriul drum. De-a lungul anilor, cei patru prieteni se vor regăsi şi se vor pierde în repetate rânduri, fiecare confruntându-se cu propriile speranţe, deziluzii, succese şi eşecuri şi mai ales cu trecerea timpului.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Caseta tehnică

AKA

  • The Best Years
  • Nuestros mejores años
  • Às Coisas Que Nos Fazem Felizes

Produs de

Lotus Production

Distribuitorul international

01 Distribution

Distribuit in Romania de

Independența Film

Țara

Italia

Box office Gli anni più belli

Weekend premieră (02.08.2021)
  • Loc 18
  • Spectatori 300
  • Încasări (RON) 5.844,00
Total
  • Spectatori 465
  • Încasări (RON) 9.054,00
  • Încasări (USD) 2.171,97

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cristianboia pe 04 Ianuarie 2021 01:50
Merită absolut... Povestea este simplă, reală, viața celor 3 prieteni din copilărie, care se regăsesc ca și cum timpul nu ar fi trecut... Partea asta, finalul, nu e valabila, din păcate, în viața reală, de cele mai multe ori... Nota 9
2 0
Zambo pe 03 August 2021 23:11
Mi-a plăcut foarte mult! O peliculă pe care cu siguranță o voi mai revedea. S-au surprins niște elemente cheie ale traiectoriei umane care nu are neapărat de-a face cu vremurile în care trăiești.
1 0
silvia.n pe 17 Noiembrie 2023 23:29
Tot "batrana Europa"mai stie sa faca filme de suflet!
Dupa primele 30 min am vrut sa schimb canalul.Italienii vorbesc mult si tare,gesticuleaza mult,era cu copii/adolescenti (am trecut demult de varsta asta),actiunea era plasata in cartier sarac al orasului (am vazut des in filmele italienesti asta),mi s-a parut obositor.Dar am ramas pe tvr 2 si nu am regretat.Adolescentii au devenit tineri,apoi maturi,li se urmareste viata fiecaruia din ei.Cum era de asteptat,caile lor s-au despartit ani la rand, unii din ei s-au mai intalnit pe parcurs,dupa care iar n-au mai stiut unul de altul cu anii.Extrem de realist,fiecare a avut incercarile lui,a facut alegerile si greselile lui.Vezi cum iti conturezi viata,cum devii sau nu devii ce ti-ai propus.Unul a devenit repede mai bogat,altul s-a confruntat cu dificultatea gasirii unei slujbe permanente si cu boala mamei,al 3-lea a visat sa devina ziarist si nu i-a iesit.Viata,cu zbaterea fiecaruia de a… citeşte
0 0
lili22 pe 25 Martie 2023 00:58
Pentru adolescenti e interesant, cam dulceag si cu un final ratat,
0 0
iRoshk pe 07 August 2021 11:17
Merită văzut
Regizorul ne plimbă cu îndemânare prin povestea unui grup de tineri atât de omogen creat încât par făcuți să nu se despartă vreodată dar și atât eterogen încât e ușor să te identifici cu măcar unul dintre ei.
Povestea e ca viața: cu suișuri și coborâșuri; cu loialitate și trădare; cu intimitate și îndepărtare; dar constantă rămâne iubirea (ti voglio bene), rămâne identitatea fiecăruia atent definită de aparținerea la acest grup strâns unit.
În acest periplu prin viețile altora vei împrumuta din trăirile lor: vei râde cu ei, poate vei și plânge puțin pe alocuri, vei simți exuberanța tinereții, patimile și serenitatea maturizării, și vei fi bucuros să-i fi cunoscut.
De văzut in cinema.
"Alle cose che ci fanno stare bene!"

0 0

Spune-ţi părerea despre Gli anni più belli

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells