Flowers in the Attic

(2014)

Grădina din mansardă

Poster Flowers in the Attic Postere Flowers in the Attic

Sinopsis Flowers in the Attic

Mai mult

Copiii familiei Dollanganger: Cathy (12 ani), Chris (14 ani) și cei doi gemeni de patru ani Carrie și Cory duc o viață liniștită și plină de iubire în Gladstone, Pennsylvania alături de părinții lor Christophor și Corine.

După moartea tragică a tatălui într-un accident de mașina care lasă familia îndurerată și plină de datorii, Corine hotărăște să se mute cu copiii in Viginia la părinții ei care o duc foarte bine, pentru a recâștiga…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: adriana.pita
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0

Caseta tehnică

Țara

Canada, SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 30 Noiembrie 2014 17:22
Un film care m-a "dat" pe spate.A meritat timpul petrecut cu vizionarea lui.
3 0
green_rose pe 06 Iulie 2015 11:01
Ideea e buna, actorii sunt frumosi iar filmul e bine realizat. Il recomand si pentru faptul ca e mai deosebit, desi e inspaimantator ce se intampla la mansarda aceea.

Totusi, nu inteleg de ce are o popularitate asa de scazuta?!?!?

2 0
Iulidesprefilme pe 02 Aprilie 2017 15:07
Consider acest film în primul rând psihologic, apoi thriller, apoi o dramă a unor copii lipsiți de libertate, de afecțiune, victimele unor rude apropiate (mama, bunica) avide de bani și bolnave psihic...care traumatizează cumplit niște copii nevinovați ce sunt supuși unor reguli aproape letale...Doamne, cât de frumoasă este evadarea lor din carcera / camera / mansarda în care au fost izolați, maltratați, înfometați, chinuiți, pedepsiți, doar pentru că existau pe lume și...ar fi trebuit să dispară...Frații cei mari, împinși la incest, sunt , pe rând, victime, luptători, salvatori...Dacă așa ceva a existat undeva, cândva...e grav, foarte grav...
1 0
neamtu_elena pe 01 Aprilie 2017 19:28
Cartea
Este un film realizat dupa cartea Florile de la mansarda, care are 5 volume. Niciodata un film, nu va cuprinde toate subtilitatile si amanuntele unei carti. Va recomand cartea :)
1 0
Dynik2006 pe 11 August 2017 10:45
Il recomand pentru ca il consider o dramă a unor copii lipsiți de libertate, de afecțiune, victimele unor rude apropiate (mama, bunica) avide de bani și bolnave psihic...care traumatizează cumplit niște copii nevinovați ce sunt supuși unor reguli de neimaginat.
0 0
razvanniculescu56_gmail_com pe 10 Iulie 2017 21:59
Poate cartea e interesanta. Filmul e slabut, neconvingator, actori inexpresivi, cu exceptia lui Ellen Burstyn, un nume intr-adevar. Nu e niciun fel de thriller . Psihologic e mult spus.O drama, insa lipsita de profunzime, superficial tratata, fada, fara intensitate si fara emotie.
0 1

Spune-ţi părerea despre Flowers in the Attic

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Flowers in the Attic
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells