Filles de joie

(2020)

Dame de companie

Poster Filles de joie Postere Filles de joie

Sinopsis Filles de joie

Filles de joie

Axelle, Dominique și Conso au un secret. Ele duc o viață dublă. În fiecare dimineață, se întâlnesc în parcarea locuințelor lor sociale, ca să călătorească împreună în cealaltă parte a graniței. Acolo, într-un bordel, ele devin Athena, Circe și Hera, femei ale plăcerii, eroine de zi cu zi. Fiecare femeie luptă pentru familia ei și ca să-și păstreze demnitatea. Când viața uneia din ele e în pericol, ele trebuie să-și unească forțele ca să rezolve problema.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

AKA

  • Working Girls

Produs de

Versus Production

Distribuitorul international

O'Brother Distribution

Țara

Belgia, Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
eduard_stratan pe 03 Ianuarie 2022 15:18
Noi aclamăm munca, travaliul care nu se face deloc în ţara noastră!
0 0
vladimir-ro pe 26 Noiembrie 2021 05:56
Cinematografia belgiana, uite ca produce filme cu tenta sociala de actualitate, chiar dacă meteahna-i veche de când lumea... Actrițe urate, joaca roluri reale, ca-n viata, se vând și se complac ptr un puf de bani, ptr a supraviețui,dar se vede ca le și place, cu toate riscurile, nu ar trece la forme de supraviețuire de cealaltă parte a, strâmbei moralități. Parca am mai auzit din astea și pe la noi... "meseria" asta, cea mai hulita, de când e lumea, va dăinui în veci. Sa nu fim ipocriți. Sub o forma sau alta e prezenta în nomenclatorul încă la noi, neoficial al îndeletnicirilor... cotidiene. Bun film, jucat pe bune, fără cenzurari verbale, asa cum e viata lor de zi cu zi. Filmul e versiunea valona, o exista și una flamanda? Nu e plictisitor de loc, scenariul cap și coada, mânuirea camerelor excelenta, dialogurile ca din mediul din care provin protagoniștii,… citeşte
0 0
marta.b pe 23 Mai 2021 02:09
Un film ca-n filme, dar în egală măsură ca-n viață. Plin de dramatism, bine realizat. Mie mi-a plăcut foarte mult, în ciuda subiectului cel puțin incomod, nonconformist. Preferata mea a fost Dominique, dar au jucat excelent și celelalte două protagoniste.
0 0
lili22 pe 05 Octombrie 2021 23:06
In ciuda subiectului e destul de plictisitor, bun pentru pustimea curioasa.
0 1

Spune-ţi părerea despre Filles de joie

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Filles de joie
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells