Fashionably Yours

(2020)

Cum să spargi gheața

Poster Fashionably Yours Poster Fashionably Yours

Sinopsis Fashionably Yours

După trei ani în care a organizat colecții de modă la un magazin de top, Lauren (Kat Graham) decide să se întoarcă în locul natal și descoperă frumusețea orașului Seattle, alături de Rob (Kendrick Sampson).

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 06 Iunie 2021 17:56
Mi-a plăcut, e drăguț,simplu și educativ..
Mi-a placut mult,este un film marca Hallmark,este relaxant,o desfasurare a lucrurilor in iubire in bine,nu strica niciodata..producatorii sau axat pe romantism,mi-a placut ca nu e un film siropos,mai degraba are multe dialoguri interesante si chimia dintre cei doi actori a fost una pe masura..fiecare avem cate ceva de invatat din iubire si mai ales cand vrem sa iubim pe cineva sa facem pasii care trebuie..il recomand cu incredere tuturor..
1 1
delllia pe 09 Iunie 2021 21:09
Zambete de afise stomatologice, actiune lanceda si in acelasi loc.
Piesa de teatru, desirataaaa pana la tiv.

1 2
bainca pe 10 iunie 2021 05:40
invata sa vorbesti si pe urma comenteaza un film , habar nu ai de filmele Hallmark , intai cerceteaza , este un film cu buget mic nu facut in cine stie cate locuri , ca altele cu vulgaritate care iti plac tie , decat sa pierdeti timpul , nu inteleg de ce nu vedeti decat din acelea decat sa le comentati pe astea prost , nu trebuie sa existe un film care sa se poate vedea de toti sau modern tototul estre cu sex si prostii chiar de la 5 ani
Dragos.87 pe 12 iunie 2022 14:01
Domnișoara 'delllia' care nu ai nici 50 de filme văzute,am un sfat prietenesc pentru tine: înainte sa deschizi gura asigura-te ca ai creierașul neted conectat,mulțumesc pentru înțelegere!
user-59cfc5e0991ba pe 18 Mai 2023 12:34
Prosteala pentru proști, rad ca imbecilii toți de zici că sunt retarzi. Film aranjat rimelat la linie, fara sare și piper, o ceva sa fie ca sa existe
Nu recomand clar nici la dușman:)))))

0 1
bainca pe 10 Iunie 2021 05:38
Nota 6 simpatic
Un film simpatic in genul Hallmark , nu greu , pentru toate categoriile . Actori noi mai ales ca este facut mai recent , mie una mi-a placut , a fost bun mai ales pentru o zi relaxanta , povestea simpla , frumoasa , clara fara vulgaritati ca altele , de vazut in familie daca mai exista in ziua de azi asa ceva . Oricum merge vazut o data nu revazut .
0 1

Spune-ţi părerea despre Fashionably Yours

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells