Fading of the Cries

(2011)

Fading of the Cries

Poster Fading of the Cries Postere Fading of the Cries

Sinopsis Fading of the Cries

Jacob, un tanar inarmat cu o sabie a mortii, o salveaza pe Sarah, o adolescenta, de Mathias - un raufacator care a inceput sa terorizeze un mic sat in timp ce cauta un vechi colier apartinand unchiului lui Sarah.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Manusa
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.0

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mvpsebi pe 06 Mai 2011 18:15
O productie de tot rahatul, demult nu mi'a mai fost dat sa vad un film atat de jenant. Cred c'a avut un buget extrem de limitat, altfel nu'mi pot explica cum se poate face ceva atat de execrabil. Nu impresioneaza cu nimic..si povestea aia atat de tipica, parca am auzit'o de zeci, sute si mii de ori. E enervant de slab, macar daca reuseam sa adorm la el..dar nu s'a putut, din pacate!
3 1
aicelynn pe 23 Septembrie 2011 21:11
Pierdere de timp, cel putin pt mine. Nu mi-a placut, are multe lipsuri si lasa mult de dorit. Te astepti la altceva, dar actiunea incepe prea repede, nu apuci sa iti dai seama ce se intampla de fapt acolo si te trezesti ca urmaresti o goana continua a celor 2 protagonisiti de obosesti tu uitandu-te la ei. Iar finalul era ceva previzibil, ideea depasita, prestatia actoriceasca de mana a doua, actiunea plictisitoare... Dar evident ca asta e doar parerea mea, poate altii chiar au avut placere sa vizioneze acest film, depinde de gusturile fiecaruia in care nu te poti...baga
2 1
claudiu25 pe 02 August 2011 16:40
naspa
naspet rau filmu ma asteptam la ceva bun da e nasol rau filmu nu il recomand
2 1
into_the_labyrinth pe 24 Aprilie 2011 17:40
Gotic. Îmbinând imaginarul cu realul. Având un scenariu suficient de alert şi de smart cât să-ţi ţină atenţia trează pe tot parcursul filmului. Cam acestea au fost primele impresii în timp ce vizionam ”Fading of the Cries”, a cărui acţiune se desfăşoară pe un fundal tenebros, cu elemente luate parcă din decorurile din ”Silent Hill” sau ”Rose Red”, fără a le copia însă pe acestea. Faptul că acţiunea se desfăşoară pe mai multe planuri paralele face filmul mai atractiv. Morala pare a fi ”don't play with something you should never play” - chiar merită urmărit, e mai bun decât alte horror-uri. PS. Urmăritorii mi s-au părut totuşi exagerat de mulţi (erau suficienţi vreo 9-10 ca să asigure suspansul), dar jocul actorilor e foarte bun.
2 5
Cristi367 pe 10 Aprilie 2011 08:31
Un film care merita toata atentia ,de vizionatttttt...
1 6
negru_dragan_yahoo_com pe 30 Ianuarie 2018 20:56
un film slab si plictisitor care are putine scene horror ,nu este genul meu de film ,nota 5 cu indulgenta pt acest
0 0
Madyss pe 19 Mai 2012 23:16
Este un film mediocru! Nu mi-a placut deloc!!!
.....

0 0

Spune-ţi părerea despre Fading of the Cries

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Fading of the Cries
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells