Ex Drummer

(2007)

Fost baterist

Poster Ex Drummer Poster Ex Drummer

Sinopsis Ex Drummer

Mai mult
Ex Drummer Fiecare sat flamand are propriul sau grup rock. De renume mondial pe propriul teritoriu, aceste grupuri fac tot posibilul sa atinga varful. Pentru asta, copiaza abuzurile idolilor lor, dar raman niste ratati pana la sfarsitul zilelor, scufundandu-se tot mai mult in mizerabila viata a formatiilor fara succes. Trei tipi handicapati, membri ai unui grup rock fara baterist, ii propun lui Dries, un scriitor renumit, sa li se alature. Dries accepta si spune ca handicapul sau va fi tocmai faptul ca habar n-are sa cante la tobe. Ca un zeu… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

Produs de

CCCP

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

A-Film Distribution

Distribuit in Romania de

Transilvania Film

Țara

Belgia

Site oficial

Ex Drummer

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mosu332 pe 26 Iunie 2012 16:46
Jos cu hollywood-ul !!!
inca un film european foarte bun, felu cum esti introdus in actiunea filmului, monologurile si scenele bolnave sunt deliciu acestui film; simplu fara nici un mesaj ( cum am intalnit in 80% din filmelel hollywoodiene unde zici ca erau filme propagandistice.... ) antrenant si plin de un divertisment negru, vi-l recomand. Apropo, poate nu e de nota 10 dar in ultima vreme am vazut numai filme de 2 bani ( cu nata mare pe imdb ) americane care .... si acest film m-a uns pe suflet.
4 0
Cromagnon pe 04 Februarie 2011 07:12
Sick
nu fi modest CristiN,filmul e pe cat de weird pe atat de misto,adicatelea unii se regasesc in punk-ul ala si pe bicicletele alea,trist dar adevarat.Spre deosebire de filmele americane,filmele europene au sfarsit trist,in viata e invers.Keep it heavy.
4 0
robertsandu pe 30 August 2012 14:43
Ex Drummer (Dramă, 2007)
R: Koen Mortier

3/10

Un alt film care manipulează fără jenă o poveste din interese dubioase. Accept că există oameni a căror existență provoacă dezgust și sunt chiar dispus să-i văd ca personaje principale într-un film, atât timp cât filmul ăla are la bază o miză artistică. Ex Drummer nu știe însă cum să surprindă partea urâtă a vieții unor indivizi, fără a umili acei indivizi din poziția privilegiată a celui ferit de soartă. Genul de peliculă ce tratează disprețul față de alte persoane ca pe o sursă de divertisment pentru clasa superioară nu mă excită. Iar dacă tot ce vreau este să văd tipi cu p....a mare, mă uit la un film porno. Măcar ăla n-are mofturi de artă.

3 4
alex_il_fenomeno pe 12 August 2013 02:08
Un film interesant, o productie europeana, mai precis belgiana, care face ca productiile de la Hollywood pe aceste teme sa fie simple jocuri de culise… Si ce teme anume a abordat aceasta pelicula? Violenta, incercarea celor fara sansa de reafirmare, de accedere in societate, desi trecutul din urma ii privea cu patos si nu ii lasa sa se indeparteze prea mult… Pe langa poveste si regie, filmul a mai stat excelent si la capitolul distributie, unde nume cvasinecunoscute ale cinematografiei belgiene au jucat impresionant, fara urma de falsitate, sau coloana sonora fascinanta ce iti aduce si mai bine atmosfera aceea tensionata… Merita urmarit, fiind o drama europeana geniala.
2 0
CristiN pe 03 Februarie 2011 02:19
Ce pot sa zic , mie mi-a placut filmul . Fiecare cu genurile lui . Gusturile nu se discuta .
2 8
cosmin_kedii pe 04 August 2013 09:58
Între sex, droguri, rock'n'roll si oboseala, acesta ficțiune complet interzis este adaptata de la cartea cu același nume (1994) Brusselmans Herman, care distilează elemente autobiografice
1 1

Spune-ţi părerea despre Ex Drummer

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Ex Drummer
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
  • listă cu 100 filme, creată de nepvic pe 5 Septembrie 2013
  • listă cu 8 filme, creată de iiii pe 6 Septembrie 2011
jinglebells