Ernelláék Farkaséknál

(2016)

Nu este cea mai bună perioadă din viața mea

Poster Ernelláék Farkaséknál Poster Ernelláék Farkaséknál

Sinopsis Ernelláék Farkaséknál

Conflicte vechi și noi ies la suprafață în filmul premiat semnat de Hajdu Szabolcs, atunci când familiile a două surori care s-au îndepărtat una de alta se reîntâlnesc.  După un an, sora lui Eszter, Ernella se întoarce din Scoția împreună cu familia, Eszter și familia sa se simt nevoiți să o primească să stea la ei. Conviețuirea obligatorie îi face pe membrii familiilor să se confrunte unii cu alții, cu opozițiile tensionate dintre ei, precum și cu ei înșiși.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.2

Caseta tehnică

AKA

  • It's Not the Time of My Life

Produs de

Filmworks

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

FocusFox Studio

Țara

Ungaria

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 25 Iunie 2017 00:24
Dacă ar fi să comparăm intriga şi conflictele din acest film, precum şi regia, cu un film de Bergman sau de Polanski... let's be serious!, ar fi ca şi cum am compara o marcă autohtonă de aparate foto (dacă o fi existând aşa ceva...) cu un Polaroid. Dar dacă ne oprim în special asupra dialogurilor, a absurdului care răzbate deseori din acestea, precum şi (mai ales!) a irezistibilei tentaţii umane de a arunca vina pe celălalt, de a găsi la altul cusururi pe care tu nu le ai, de a încerca să-ţi justifici orice acţiune în egală măsură cu a-l acuza pe cel de lângă tine, atunci pot spune că acest aspect mi-a amintit oarecum de unele pasaje de Pirandello. Este o experienţă aparte de a vedea un film a cărui acţiune se petrece integral într-un apartament, nu este o peliculă uşor de încadrat. Având în vedere nota de pe IMDB şi, dacă nu mă înşel, un… citeşte
4 2
lili22 pe 25 Iunie 2017 15:20
Filmul incearca sa fie o drama , dar nu reuseste.Singurele replici care iti raman in minte sunt cele legate de discriminarea practicata de unguri.Bugetul filmului a fost mic, asa ca regizorul si-a adus si odraslele de acasa sa joace in film.
0 1

Spune-ţi părerea despre Ernelláék Farkaséknál

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Ernelláék Farkaséknál
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells