El método

(2005)

Metoda

Poster El método Postere El método

Sinopsis El método

Mai mult
Metoda

Un thriller psihologic ce spune povestea a 7 persoane selectate dintre mai mult aplicanți care se luptă în ultima rundă pentru poziția de director executiv al unei corporații, Dekia. Cei 7 candidați sunt supuși unor teste psihologice, cunoscute ca Metoda Grönholm, în urma cărora candidații sunt eliminați unul câte unul. Candidații sunt avertizați încă de la început că unul dintre ei este angajat al corporației care are ca scop evaluarea celorlalți 6. Pe măsură ce candidații sunt…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: margott
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1

Caseta tehnică

AKA

  • The Method
  • El método Grönholm

Produs de

Tornasol Films

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

CTV International

Țara

Argentina

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 05 Octombrie 2012 14:26
Desi e construit pe aceeasi idee cu Exam, filmele sunt in esenta diferite. El Metodo accentueaza mai mult dramatismul situatiilor si psihologia personajelor, ceea ce il aduce mai aproape de realitate. Spre deosebire de acesta, Exam (remake-ul britanic) e conceput de la inceput pana la final ca thriller. Un thriller simplu, dar eficient.
Personal, prefer filmul britanicilor.

2 5
samihd pe 05 Martie 2013 07:13
Vad pe aceste site-uri tot felul de critici de film care habar n-au cate urechi au in cap. Cum poti spune ca un film din 2005 e construit dupa ideea unuia din 2009?..cam dubios nu?...intradevar ideea celor doua filme se aseamana,dar..filmul spaniol are o doza de realitate in el, pe cand cel american..tipic american...hai sa dramatizam..batai,impuscaturi..lucruri ce se petrec in timpul unui interviu pentru un job. Acest film (El metodo) este promovat la unele cursuri din diferite domenii, pentru ca eventualii candidati la un interviu sa aiba habar despre cum stau treburile la unele companii, sau pentru a dezvolta mai mult dinamica de grup.
In fine , parerea mea este ca filmul spaniol este clar superior celui american

1 2
micaela25 pe 12 mai 2013 23:58
In celalalt review scrie ca El Metodo e construit PE aceeasi idee cu Exam, insa tu ai scris : "cum poti spune ca e construit DUPA ideea unuia din 2009". Iti trebuie niste ochelari de vedere, nu crezi ?
blackmore pe 13 aprilie 2020 01:37
Exam este o mizerie englezeasca nu una americana in rest sunt de acord, iar El Metodo este o co-productie Argentina-Spania - Italia in rest sunt de acord cu tine
blackmore pe 13 Aprilie 2020 01:41
Un film care distruge inca un "mit"al capitalismului: acela ca , concurenta ar fi buna la cevaEbuna doar la dezumanizare.In comunism nu exista concurenta pe posturi, toata lumea muncea pentru ceea ce era pregatit.In capitalism , concurenta este acerba , nimeni nu munceste pentru ce s-a pregatit.Trageti singuri concluzia , cei care aveti neuroni care sistem e mai bun.
0 1
mihaelatb pe 26 Februarie 2020 10:26
Intr-un Madrid "asediat" de protestarii contra globalizarii, contra intalnirii dintre FMI si Banca Mondiala, are loc un concurs pentru ocuparea unei functii de conducere intr-o puternica companie. Cei sapte candidati vor fi instalati intr-o sala, unde vor fi lasati sa completeze formulare, sa se cunoasca intre ei si sa aleaga care din ei este cel mai bun, sau cel mai slab. Cei sapte sunt de acum HouseGuests si in functie de circumstante ei sunt eliminati: No signal!
Aducand cumva cu 12 Angry Men,dar combinat cu Big Brother, filmul de fata este unul original si incitant. Beneficiind de un scenariu semnat Mateo Gil (coscenarist la Abre los ojos, Vanilla Sky, Mar adentro si Agora), filmul este castigator al premiului Goya-2006 pentru cel mai bun scenariu.
Piesa "El método Grönholm " pe baza careia s-a facut scenariul (Jordi Galcerán) s-a jucat pe mai multe scene din tara… citeşte

0 2

Spune-ţi părerea despre El método

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells