Pokémon Detective Pikachu

(2019)

Pokémon Detectiv Pikachu

Poster Pokémon Detective Pikachu Postere Pokémon Detective Pikachu

Sinopsis Pokémon Detective Pikachu

Pokémon Detective Pikachu trl 2

Într-o lume în care cei din jur colecționează Pokémoni pentru a-i pune să lupte unii cu ceilalți, un adolescent dă peste un Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Ryan Reynolds Ryan Reynolds detectivul Pikachu (voce) Justice Smith Justice Smith Tim Goodman Bill Nighy Bill Nighy Howard Clifford
Ken Watanabe Ken Watanabe detectivul Yoshida Rita Ora Rita Ora Dr. Ann Laurent Kathryn Newton Kathryn Newton Lucy
Chris Geere Chris Geere Roger Clifford Suki Waterhouse Suki Waterhouse Dna. Norman Ikue Ootani Ikue Ootani Pikachu (voce) (arhivă)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Pokemon
  • Pokemon: Detective Pikachu
  • Detective Pikachu

Produs de

Legendary Entertainment

Tip Ecran

3D

Distribuitorul international

Universal Pictures

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

Japonia, SUA

Box office Pokémon Detective Pikachu

Weekend premieră (03.06.2019)
  • Loc 1
  • Spectatori 38.874
  • Încasări (RON) 855.227,00
Total
  • Spectatori 100.789
  • Încasări (RON) 2.101.144,92
  • Încasări (USD) 501.843,57

Părerea criticului

Gloria pe 05 Iunie 2019 17:37
Haz, intrigă polițistă dar și neclarități la nivel de scenariu
În iulie 2016, Niantic lansa jocul de realitate augumentată Pokémon Go pentru a fi jucat pe telefonul mobil și imediat milioane de oameni de pe întreaga planetă au început să caute cu disperare animăluțele virtuale. Prin parcuri, mall-uri, muzee şi chiar în secţiile de poliţie (citisem că în România și în Casa Poporului). Jocul bazat pe deja celebrele personaje japoneze (protagoniste din anii 1990 încoace în nenumărate seriale de animație, filme și jocuri video) a înnebunit lumea în doar câteva zile... Acum, o concentrare uriașă de Pokémoni va fi în cinematografe, odată cu lansare pe marile ecrane a hazliului filmul live-action Pokémon Detectiv Pikachu.

Scena de început a filmului replică modul în care se desfășoară jocul Pokémon Go. Protagonistul uman al filmului, Tim (Justice Smith), caută un Pokémon într-un câmp, folosind un… citeşte

1 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
SomeMovie pe 19 Mai 2019 22:35
Sunt dezamagit daca dublajul a decalat cu o luna acest film, sa nu mai spun ca mi se pare deplasat sa il dublezi pe Ryan Reynolds.
8 1
ErbDustOriRa pe 10 Mai 2019 19:03
Gunoi
Cum e posibil sa apara un film in toata lumea pe o data si dupa 1 luna apare si in Romania, ce fel de tara din lumea a treia suntem daca ne ia atat ? Astept o luna sa apara si dublat ca altfel nu poti vedea un film....nici animatiile nu stau atat sa apara in cinemauri.Cea mai proastra distributie o are Romania.....Bravo ba noi si Africa gunoaiele planetei.
8 8
Kyshin pe 29 Mai 2019 13:54
Urat...
Unde pot gasi si eu o lista cu numele celor care au dublat filmul sa stiu daca merg sau nu... nu am chef sa il aud pe pikachu cu vocea lui horia brenciu sau andra gogan ... mi se pare aiurea chiar daca e film pentru copii sa il dublezi pe Ryan Reynolds, sincer doar vocea lui Dead Pool ma facea sa merg la cinema pentru acest film... acum stau si imi rod unghiile sa vad ce sa fac ...
4 1
AeroX pe 03 Iunie 2019 10:30
Mai eu zic ca a fost ce trebuia
A fost okay-ish si pentru copii, dar mai ales pentru copilul din generatiile anilor '90.
Povestea nu este aproape deloc noua, dar e ce trebuie ca subiect (unul mai preferat dintre toate generatiile Pokemon), adica e o poveste axata pe Mewtwo, dar reconstruita (sau asa cred, nu sunt un expert in aceasta franciza, insa stiu ca au mai fost filme animate care abordau cam acelasi lucru).

Din pacate multa lume mai ales in Romania va alege din motive firesti varianta dublata, aducand copiii la cinema, ii inteleg perfect, desi eu evit cu orice pret asa ceva. Vocea lui Ryan Reynolds in acel Pikachu face toti banii. E ca un Deadpool varianta pentru copii. Filmul e presarat cu umor in stilul Despicable Me/Minions, doar ca aici e unul mult mai nostalgic.

Nu e film cu pretentii artistice, din punct de vedere cinematografic nu este ceva grozav, cam ca si Avengers (care… citeşte

3 2
Liviu2995 pe 13 iunie 2019 23:00
Nu numai ca au resit sa faca un film bun bazat pe o franciza de video games dar au reusit sa faca unul care sa placa la toata lumea. Eu fiind fan de mult al francizei si inca foarte activ in comunitate jucand jocurile recente pot spune ca nu numai ca am fost multumit dar am fost uluit de ce au reusit sa faca. Noi fanii de obicei suntem cei mai critici deaorece nu vrem sa avem pe ecrane cringe moments sau chestii care demonstreaza ca cei care au facut filmul nu stiu nimic despre acest univers. Acest film insa nu a fost nici pe departe asa, au mers de la glume despre youtuberi care fac videoclipuri cu pokemon pana la cele mai obscure glume pe care numai fanii adevarati le vor cunoaste. Au fost pana si glume cu throwback la sezonul 1 din anime si ca sa fiu mai exact pt ca probabil multora le-a scapat ( pikachu ii da un sut lui magikarp in acelasi fel cum James in anime i-a dat un sut lui magikarp si dupa imediat evolueaza) . Micile detalii au facut filmul asta un absolut treat pentru fanii francizei si asta adaugata la cgi-ul peste asteptari, povestea peste asteptari din punctul meu de vedere si in general world buildingul care a fost outstanding. Nu a fost un film perfect insa pot spune ca si tine ca in momentul cand am iesit de la filmul asta am iesit extrem de fericit . Am mers sa mai uit la Avengers Endgame si pot spune ca de la Detective Pikachu am iesit de 100 de ori mai satisfacut . Poate ca nu e de nivelul Avengers dar pot spune ca toti oamenii implicati in film si-au dat silinta sa faca research si sa aduca pe ecran un film bun pentru oamenii de rand si un film remarcabil pentru fanii francizei
xerses pe 12 Iulie 2019 18:21
Chiar daca povestea nu este chiar originala, personajele acestea reusesc sa cucereasca sufletele celor ce au indragit pokemonii.
2 0
coldea_horatiu pe 23 Iunie 2019 11:28
Dublat, e o mizerie inegalabilă . De evitat orice preț.
2 1
user-5c615bc305f2a pe 08 Iunie 2019 10:28
A aparut pana si pe filelist si e in engleza. Cam tarziu la noi in cinema
2 1
user-5d02781fada7e pe 13 Iunie 2019 19:24
Este un film cu mister si aventura. Este amuzant si merita sa il vezi. Pana acum este filmulnmeu preferat pe care l-am vazut la cinema. Este adevarat ca este o alta poveste decat cea originala dar este si aceasta interesanta
1 0
Phantom_sub pe 08 Iunie 2019 19:10
Merge
Efectele CGI sunt reușite, chiar realiste. Protagoniștii nu au funcționat pentru mine . Povestea e bunicica. Are umor, dar nu prea a fost pentru publicul matur. Cel mai mult mi-a plăcut acțiunea și efectele. Și răsturnarea de situație. Filmul nu e nașpa , dar nici nu e uau. E destul de bun încât să te facă să te simți bine, e o experiență "pufoasă", ca Pikaciu. Publicul țintă sunt mai degrabă copiii, mai ales ținând seama de dialog și situații. E bunicel. Mie mi-a plăcut mai mult Incredibilii 2, e făcut mai mult pentru un public mai matur, dar și ăsta a avut destul ca să te facă să relatezi cât de cât cu personajele.
1 0
cinefila777 pe 18 Iunie 2019 12:28
Filmul a fos ok doar ca o luna sa dureze dublaju,l pe bune, mai bine nu il faceau
1 1
Cornelclaudiu pe 22 Martie 2019 19:57
Cam tarziu apare la noi in Romania , in alte tari apare si pe 7 mai dar tot merita asteptat .
1 1
Phantom_sub pe 25 aprilie 2019 20:05
Am văzut că filmul ăsta și Godzilla 2 sunt lansate de același distribuitor la noi, Vertical, și probabil de aia au mutat cu o lună mai târziu Detectiv Pikaciu, să nu se intercaleze în aceeași lună două blockbustere.
superdepeche pe 03 August 2019 18:02
din amintiri
o porcarie de film ,i-am dat asa din mila nota 5 pentru ca am vazut anumiti pokemoni din tinerete acolo ,in rest praf.acelasi cliseu fara inceput ,cuprins si sfarsit!
1 3
tony_mondyalu pe 29 Octombrie 2019 22:34
foarte dezamagit de acest film :( , cand eram mic adoram seria Pokemon si aveam fff mari asteptari de la acest film....insa rezultatul m-a dezamagit..
0 0
Sorin87 pe 24 Septembrie 2019 22:20
Cand am fost mic mi-au placut foarte mult desenele iar acum ca a aparut filmul m-am bucurat foarte mult sa il vad
0 0
mihai_chindris pe 20 August 2019 23:50
Okay -ish
Fainutz. Interesant, elegant, cat de cat. Bun de vazut. 6/10 :)
0 0

Spune-ţi părerea despre Pokémon Detective Pikachu

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Pokémon Detective Pikachu
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells