Păreri Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Movie: Infinity Castle

Demon Slayer: Infinity Castle

Ordonează după
OanaBalaci pe 18 Septembrie 2025 14:20
Suferința poate transforma eroii în monștri - Demon Slayer: Infinity Castle
Al doilea film de lungmetraj din franciza Demon Slayer dezvoltă povestea castelului infinit și face furori în ce privește încasările datorită luptelor dinamice și poveștilor emoționante.

Cu o durată de peste două ore și jumătate, Demon Slayer: Infinity Castle arată publicului o nouă față a uneia dintre cele mai îndrăgite serii manga/anime din toate timpurile. Haruo Sotozaki (Naruto) se întoarce la cârma regizorală alături de scenaristul Hikaru Kondô, pentru o combinație explozivă de acțiune, suspans și lecții de moralitate. Animația pentru adulți lansează spectatorii în miezul situației tensionante fără prea multă introducere, ceea ce poate deruta potențialii fani noi ai seriei (cum a fost și cazul meu), însă durata lungă a filmului dă răgaz audienței să se familiarizeze cu numărul mare de personaje și conceptele utilizate.
citeşte

4 0
OrezuCucurez pe 12 Septembrie 2025 18:40
Captivant
Chiar dacă că nu sunt un mare fan anime, "Demon Slayer -Infinity Castle" este un film distractiv și captivant. Animația este incredibilă, iar coloana sonora este excelentă, dar daca aș avea o critică personală, filmul este prea lung, și din 150 de minute, 30 de minute sunt cam de umplutură. Înțeleg că filmul vrea să fie fidel benzii desenate ce include foarte mult dialog, plus că într-o bandă desenată ești nevoit să explici anumite detalii ce nu pot fi capturate vizual, dar într-un film explicațiile de genul sunt inutile, mai ales când întrerup o luptă pe viață și pe moarte. Dar în ciuda defectelor sale, d.p.m.d.v. filmul este unul bun și merită văzut pe marele ecran!
1 1
user-5cb47a94b7f70 pe 13 Septembrie 2025 20:29
155 minute de monologuri și decapitări. Timp irosit...
0 2

jinglebells