Deadly Visions

(2005)

Intuiție periculoasă

Poster Deadly Visions Poster Deadly Visions

Sinopsis Deadly Visions

Mai mult
Visul lui Ann Culver (Nicollette Sheridan) de a deveni mama s-a incheiat tragic dupa ce a fost victima unui accident de masina, in care si-a pierdut copilul inca nenascut, dar si vederea.

Si chiar daca prin metode chirurgicale Ann si-a redobandit posibilitatea de a vedea din nou, dureroasa pierdere a marcat-o profund pe tanara femeie. Ann incepe sa fie tulburata de cosmaruri ingrozitoare noapte de noapte si descopera ca intre ea si Julie Zack, donatoarea care i-a oferit posibilitatea de a-si recapata vederea, exista o…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.4

Caseta tehnică

Țara

Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 12 Mai 2011 11:17
. . . Transplant de oki se va face doar dupa ce se va face transplant de creier , pt ca sunt enorm de multe conexiuni nervoase de lipit - a zis dr specialist pt oki Monica Pop . Dar pt cei care vor apuca asemenea transplanturi , filmul prezinta posibile efecte secundare .
2 0
Vegetarian pe 12 mai 2011 11:20
Semidocumentar SF ...............
alex_il_fenomeno pe 09 Aprilie 2012 13:33
nu este deloc prima productie care abordeaza aceasta tema , dar cu siguranta nici ultima . s-a vazut faptul ca a fost un film low-budget , intrucat putine personaje , atmosfera destul de calma si doar uneori tensionata , desfasurarea destul de simpla , fara multe actiuni complexe care sa tensioneze extrem , asa cum te-ai astepta in cazul unui film thriller . de apreciat prestatia actritei Nicollette Sheridan , care a facut un rol ireprosabil , reusind sa creasca pretentiile filmului . il recomand spre seara , inainte de culcare .
0 0

Spune-ţi părerea despre Deadly Visions

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells