Dead Men Don't Wear Plaid

(1982)

Morții nu poartă ecosez

Poster Dead Men Don't Wear Plaid Postere Dead Men Don't Wear Plaid

Sinopsis Dead Men Don't Wear Plaid

Mai mult
Rigby (Steve Martin) este un detectiv de mana a doua, platit foarte prost care isi petrece timpul stand in biroul lui si asteptand sa se intample ceva. Intr-o zi, usa biroului lui este deschisa de o doamna voluptuoasa pe nume Juliet Forrest (Rachel Ward) care lesina atunci cand ochii ii cad pe un ziar pe a carui prima pagina este anuntata moartea tatalui ei intr-un accident de masina. Juliet este convinsa ca tatal ei a fost asasinat si ii ofera lui Rigby 200 de dolari pentru a investiga acest caz.
In timp ce scotocea prin biroului…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
Steve Martin Steve Martin Rigby Reardon Ava Gardner Ava Gardner Kitty Collins Ingrid Bergman Ingrid Bergman F.X. Huberman (archive footage)
Cary Grant Cary Grant 'Handsome' (in 'Suspicion') (archive footage) Rachel Ward Rachel Ward Juliet Forrest Humphrey Bogart Humphrey Bogart Phillip Marlowe
Bette Davis Bette Davis Doris Davermont (archive footage) Burt Lancaster Burt Lancaster Swede Anderson Lana Turner Lana Turner Jimmi-Sue Altfeld (archive footage)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Aspen Film Society

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Universal Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 09 Septembrie 2014 22:05
O parodie a parodiilor, care se anuleaza pe sine.
Feriti-va oameni buni de asa ceva, ... salvati-va....! Nu pierdeti timp cu bascalia asta de film. Infiorator de prost. Capodopera a prostiei. Nu se mai termina... Am pierdut peste o ora din viata.

Nu recomand decat celor care iubesc Mel Brooks sau mai stiu eu ce "super" comedii.
Un 2,35 din partea mea.

5 5
mucles pe 22 iulie 2016 15:52
Moșule, ce tânăr ești! :))
Nimicdinceparafi pe 19 Aprilie 2013 01:40
Parodie a filmelor cu detectivi americani de dinainte de al doilea razboi mondial,detectivi mai mereu mahmuri, cu vesnica tigare in coltul gurii si plini de replici sarcastice dar in acelasi timp si un omagiu adus filmelor noir clasice."Mortii nu poarta ecosez" este un film ingenios realizat ,imagini cu scene celebre din cateva filme noir de referinta, in care joaca actori ca Humprey Bogart,Burt Lancaster sau Ingrid Bergman se impletesc armonios cu scenele cu actori reali.Tot filmul este-cum se putea decat astfel-alb-negru.
3 2
Carcotas pe 30 aprilie 2021 16:32
Este un film bun pentru ceea ce vrea sa fie. Merita vazut " turbo " pentru cateva scene dragute cu Rachel Ward si pentru a te lamuri daca parul lui Steve este proaspat vopsit sau are culoarea naturala. Sarutul prelung si fad din final incheie glorios opera.
Iulidesprefilme pe 14 August 2013 19:32
Steve Martin este unul dintre cei mai cunoscuţi comici ai ecranului din ultima vreme. La mulţi ani!
1 4
xerses pe 08 Septembrie 2013 09:24
Super amuzant filmul; dialoguri spumoase si dinamismul caracterizeaza acesta pelicula.
1 6
Dragos.87 pe 28 Martie 2017 17:27
Un film slabut care se vrea a fi o parodie a mai multor filme care de-a lungul timpului au facut istorie insa din pacate este o parodie nereusita.As putea sa spun ca este si un omagiu adus al acelor filme.Un subiect al filmului interesant doar in prima faza pentru ca de la un moment dat se pierde firul actiunii.Steve Martin este un actor foarte bun iar in acest film face o treaba buna,in rest nimic mai mult.
0 0

Spune-ţi părerea despre Dead Men Don't Wear Plaid

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Dead Men Don't Wear Plaid
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells