De dragul tău, Anca!

(1983)

De dragul tău, Anca!

Poster De dragul tău, Anca! Postere De dragul tău, Anca!

Sinopsis De dragul tău, Anca!

”Filmul descrie o criză adolescentină. O criză ușoară, ca un pojar fără complicații. Hotărârea de a nu mai merge la școală durează câteva secvențe și e anihilată — printre alții și de o femeie frumoasă (Manuela Nace) la volanul unei Dacii. Zâna cea bună de la etajul III care se dovedește a fi și deputată o ajută — din întâmplare? din coincidență? — să sară hopul.” (Ecaterina Oproiu)

A contribuit la sinopsis-ul filmului: blacksea_rider
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0
Se difuzează la TV.
TVR 2
Duminică, 31 Mar 13:30 …
TVR 2 HD
Duminică, 31 Mar 13:30 …

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
titelus2003 pe 10 Iunie 2014 18:21
Filmul asta l-am vazut in `84 , prima si ultima oara cand am auzit de el. Pacat, mi-a placut, chiar daca unii din colegii mei de liceu nu-mi impartaseau parerea... De mai bine de 10 ani tot dau search pe internet, si, in sfarsit, azi am reusit sa gasesc ceva referiri la acest film. Numai referiri. Altceva nimic. Daca stau sa ma gandesc, e, totusi, un inceput.
2 0
Vegetarian pe 31 Ianuarie 2014 05:24
O adolescenta hiperdoatata ajunge sa fie palmuita de tatal ei dupa ce vede un film rusesc .. Fiecare tanar de peste 10 ani ar fi bine sa aiba cel putin o cuseta cu baie personala , ca si la vagonul de dormit . Nu ar mai fi ajuns fata din filmu asta sa isi urasca parintii care Isi sacrificau viata pt ea . Interesanta replica mamei fetei = `` Voi credeti ca noi nu avem alta bucurie decat voi ? Noi nu am mers la un film de nu mai stiu cand . `` Probabil nu au fost la o plimbare sau isi cumpare ceva . Totul pt copii .

In Elvetia si inca cateva tzari , in inkisori fiecare condamnat are camera lui . Nu se mai ajunge la batai , la prelungirea pedepselor si pt cei batuti , atacati ..

nu are sinopsis pe alte situri .
A fost difuzat online la tvr international 31 ian 14

2 1
dragos_sith_sith pe 17 Martie 2016 01:29
message
Lipseste din distributie chiar numele actritei principale Alexandra Duca !
1 0
cosmin742000 pe 12 Noiembrie 2016 15:31
spoiler
Filmul descrie o criză adolescentină. O criză ușoară, ca un pojar fără complicații. Hotărârea de a nu mai merge la școală durează câteva secvențe și e anihilată — printre alții și de o femeie frumoasă (Manuela Nace) Ia volanul unei Dacii. Zâna cea bună de la etajul III care se dovedește a fi și deputată o ajută — din întâmplare? din coincidență?
1 2
blacksea_rider pe 25 august 2019 13:09
mentioneaza site-ul de unde ai copiat...aceasta este parerea Ecaterinei Oproiu-Aarc.ro
eduard_stratan pe 17 iunie 2022 17:35
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!

Spune-ţi părerea despre De dragul tău, Anca!

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu De dragul tău, Anca!
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells