Crimes of the Future

(2022)

Crimes of the Future

Poster Crimes of the Future Postere Crimes of the Future

Sinopsis Crimes of the Future

Mai mult
Crimes of the Future trl

Crimes of the Future plonjează într-un viitor nu foarte îndepărtat în care omenirea a învățat să se adapteze la un mediu artificial. Această evoluție îi duce dincolo de starea lor naturală într-o metamorfoză, ceea ce le schimbă structura biologică. În timp ce unii îmbrățișează potențialul acestei tranziții, alții încearcă să o controleze. Și într-un caz și în celălalt, Sindromul Evoluției Accelerate se răspândește repede. Saul Tenser este un artist îndrăgit care l-a adoptat, ceea ce a dus la…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

Produs de

Argonauts, Bell Media

Distribuitorul international

MK2 Mile End

Țara

Canada, Grecia, Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dany6960 pe 26 Iunie 2022 06:37
MONUMENT DE PROSTIE
Primul film al bolnavului zmintit numit David Cronenberg. A vrut sa para el mai ingenios, a venit cu o idee, ce ar fi ca in interiorul corpului omenesc sa creasca mai multe organe. Pai bai idiotule in primul rand nu e loc, si in al doilea rand de ce am avea nevoie de 6 inimi, 5 ficati, 7 rinichi etc cand Dumnezeu ne-a facut perfecti si intregi FIX ASA cum suntem acum. Nu mai zic ca dracoveniile alea de tuburi la care e legat Vigo plus aparatele care faceau operatiia sunt cel putin hilare, alea sunt de jucarie si puteau ce-l mult sa-l gadile pe pacient. Deci alt rahat de film american cu pretentii de mare descoperire. Kristen Stewart joaca lamentabil, Vigo sters, singura care mai incearca sa saveze ceva din film e Lea.
4 9
777L pe 11 august 2022 17:15
Primul film? Omul ăsta face filme de aproape 60 de ani - că nu sunt pe gustul majorității e altceva.
xerses pe 25 Iulie 2022 21:25
Ramai cu un dram de dezamagire, desi filmul socheaza prin unele scene....
1 0
nemotoujours pe 13 Noiembrie 2022 14:31
revelatie
Parca ar fi un film cu un scenariu al lui Serge Brussolo.
Interesante conotatiile, conexiunile cu arta ,mixul celor 7 arte cu cea a cresterii dirijate de vointa a organe in plus, pentru a performa.
Oripilant de fascinant ca si unele picturi ale lui Dali.
De nepierdut pentru cinefili.

1 1
hitman78 pe 10 Iulie 2022 20:54
Filmul e o bazaconie merită văzut doar de către fanii regizorului mie nu mi-a plăcut dar nici nu-l consider o mizerie vorba colegului de mai sus singura care s-a remarcat a fost Lea Seydoux.Pentru mine Cronenberg îmi va rămâne în memorie cu capodopera A history of violence un film incredibil.
1 1
mirceathekid pe 26 Septembrie 2022 01:51
Un film abstract, povestea in sine e o tâmpenie in schimb actorii scenele decorul sunt foarte bine realizate dar degeaba nu am înțeles absolut nimic, nu recomand.
1 2
Sorin87 pe 30 Octombrie 2022 18:06
Crimes of the Future este un film psihologic care ne arata cum s-ar putea sa arate viitorul din punctul de vedere al unora
0 2

Spune-ţi părerea despre Crimes of the Future

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells