Cowboys & Angels

(2003)

Cowboys & Angels

Poster Cowboys & Angels Poster Cowboys & Angels

Sinopsis Cowboys & Angels

Shane a plecat de acasă după moartea tatălui său pentru a-și începe viața pe cont propriu. Se mută împreună cu Vincent, un homosexual pasionat de modă, însă traiul lor în comun nu va fi tocmai unul ușor. Alegerile lui Shane în ceea ce privește viața lui le vor pune celor doi prietenia la încercare.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: margott
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.9

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 02 Noiembrie 2013 14:58
6,8 pe imdb. Impartim la 2 si obtinem nota pentru valoarea adevarata a filmului. Irlandezul David Gleeson, la primul lui lung-metraj, bajbaie timp de 85 de minute prin meandrele unei tinereti zbuciumate, presarata cu consum si trafic de droguri, cu incercari de maturizare si de descoperire a identitatii si a unui tel in viata. L-am gasit pe imdb incadrat in liste cu "filme gay" - total fals, dupa parerea mea; nu toate filmele care au personaje gay trebuiesc incadrate ca filme gay.
Puncte slabe : schematic, caricatural, un film care nu te implica absolut deloc. Personaje care, oricat ar incerca, nu ti se lipesc de suflet. Nimic de transmis. Din contra, unele lectii ar putea fi si daunatoare, daca tot vorbim de un film despre responsabilizare (modul in care au reusit sa scape din sectia de politie). Puncte forte : niciunul. E unul din filmele pe care le uiti la 5 minute dupa vizionare.

0 0

Spune-ţi părerea despre Cowboys & Angels

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells