Cosita Linda

(2014) - Serial TV

Dansul iubirii

Poster Cosita Linda Poster Cosita Linda

Sinopsis Cosita Linda

Mai mult

Ana Lorena Rincón, a carei pasiune este dansul, este o fata ce provine dintr-o familie cu posibilitati modeste.  Ea incearca sa-si ajute material familia si de aceea lucreaza ca promoter la un magazin de parfumuri.  Diego Luján este fiul unuia dintre cei mai puternici oameni in domeniul reclamelor, Narciso Luján si este pe punctul de a se casatori cu top modelul Viviana Robles. Intalnirea dintre Ana si Diego in fata magazinului de parfumuri, un telescop si o croaziera la Key West, le vor schimba…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: mihaelatb
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.7
Christian Meier Christian Meier  Diego Luján (1 episode, 2014) Zuleyka Rivera Mendoza Zuleyka Rivera Mendoza  Viviana Robles (1 episode, 2014) Ana Lorena Sánchez Ana Lorena Sánchez  Ana Lorena Rincón (1 episode, 2014)
Carolina Tejera Carolina Tejera  Tiffany Robles (1 episode, 2014) Liliana Rodriguez Liliana Rodriguez  Camila 'La Chata' (1 episode, 2014) Tali Duclaud Tali Duclaud  Romina (1 episode, 2014)
Pedro Moreno Pedro Moreno Olegario Pérez Scarlet Gruber Scarlet Gruber  Maria José Luján / ... (1 episode, 2014) Sandra Itzel Sandra Itzel  Maya (1 episode, 2014)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Univision Studios

Țara

Venezuela, SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mihaelatb pe 11 Martie 2017 12:37
O telenovela amuzanta cu replici haioase, cu minusuri, Christian Meier cam batraior pentru a fi indragostit de Ana Lorena Sánchez, ( 20 de ani diferenta, iar ridurile de la ochi nu iarta). Ca o compensare, ea , uneori joaca ca o cizma. de fapt si de drept, in general actorii sunt ... de la Venevizon, adica un fel de toate la 5 lei. Dupa rating-ul slab avut cu La Malquerida, Christian Meier s-a vazut nevoit sa accepte o colaborare cu Venevisión, alias cimitirul elefantilor. Una peste alta, este o telenovela simpatica, cu cateva melodii de apreciat : Atrevete al Amor si El Misterio Del Amor, Alex Sanchez y Angel Arce feat Miguel Defaus, Si Te Digo La Verdad- Gocho, si mai ales David Bisbal - Sigo Esperando .
0 0

Spune-ţi părerea despre Cosita Linda

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells